Μια απίστευτη νέο τροπή φαίνεται πως πήρε η υπόθεση του καβγά της μητέρας της Τζίτζι Χαντίντ, Γιολάντα με τον Ζέιν Μάλικ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο καβγάς που είχε υπάρξει ανάμεσα στη μητέρα της νεαρής σταρ και τον πατέρα του παιδιού της ήταν κατασκευασμένος. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η μητέρα της Τζίτζι Χαντίντ είπε ψέματα για τον καβγά με τον Ζέιν Μάλικ.

Πριν από λίγο καιρό, μετά τη γέννηση της κόρης τους, Κάι, η Τζίτζι Χαντίντ και ο Ζέιν Μάλικ χώρισαν άδοξα μετά από ένα καβγά. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής κατηγορήθηκε από τη μητέρα της συντρόφου του ότι λογομάχησαν. Ακόμη, η Γιολάντα Χαντίντ ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε και σωματική βία, όταν ο γαμπρός της, την έσπρωξε σε μία συρταριέρα προκαλώντας της ψυχική αγωνία και σωματικό πόνο. Ο ίδιος πάντως, αρνείται οποιαδήποτε σωματική επαφή.

Όλα αυτά έγιναν όταν το γνωστό μοντέλο βρισκόταν στο Παρίσι. Ωστόσο, οδήγησαν στον χωρισμό του ζευγαριού. Ο Ζέιν Μάλικ δεν αρνήθηκε ότι υπήρξε ο  καβγάς με τη μητέρα της συντρόφου του, αλλά δεν σήκωσε ποτέ χέρι πάνω της. Θέλοντας, ωστόσο, να διατηρήσει ένα υγιές περιβάλλον για την κόρη του, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και κατέληξε σε  συμβιβασμό.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Perez Hilton έρχονται τώρα νέα στοιχεία στην επιφάνεια, καθώς καλά πληροφορημένη πηγή αναφέρει ότι η μητέρα της Τζίτζι Χαντίντ είπε ψέματα για τον καβγά με τον Ζέιν Μάλικ. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι οι κατηγορίες περί βίας ήταν κατασκευασμένες. Πρώην βοηθός της Γιολάντα Χαντίντ αναφέρει ότι εκείνη «επινόησε το όλο θέμα για τον πατέρα της εγγονής της, επειδή δεν τον συμπαθούσε».

«Εκείνη κατασκεύασε τις κατηγορίες, αλλά δεδομένου ότι εκείνος δεν ήταν νηφάλιος την ώρα του καβγά, κατάφερε να πείσει τον κόσμο για ό,τι ήθελα», αναφέρει η πηγή και ξεκαθαρίζει ότι εκείνη ήθελε να τον απελάσουν και να μείνει μακριά από την κόρη της. Μάλιστα, επισημαίνεται πως ούτε η Τζίτζι, ούτε η Μπέλα Χαντίντ γνώριζαν το σχέδιό της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ