Ο έρωτά τους μεγαλώνει κάθε μέρα και τέσσερα χρόνια μετά τον γάμο τους, ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ είναι στα καλύτερά τους. Το ζευγάρι που αγαπά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους εικόνες από την καθημερινότητά του, δεν παραλείπει να δίνει στο φως της δημοσιότητας και άκρως τρυφερά στιγμιότυπα. Αυτή τη φορά μάλιστα ο Τζάστιν Μπίμπερ δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου είναι αγκαλιά στο κρεβάτι με τη Χέιλι.

«Καλημέρα από την οικογένεια Μπίμπερ», έγραψε στο μήνυμά του ο τραγουδιστής που έχει στην αγκαλιά του εκτός από τη γυναίκα του και το σκυλάκι τους.

Η ανάρτηση του Τζάστιν Μπίμπερ αγκαλιά με τη Χέιλι:

Ο Τζάστιν Μπίμπερ φαίνεται πως έχει επιστρέψει πια στην καθημερινότητά του και είναι πια καλά στην υγεία του. Ο ίδιος πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας και πριν από λίγους μήνες του είχε παραλύσει το πρόσωπο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 μετά από μόλις 12 εβδομάδες σχέσης. Οι δυο τους είχαν αποκαλύψει σε συνέντευξή τους στη Vogue πως μέχρι να παντρευτούν απείχαν από το σεξ.

Ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ τον περασμένο χρόνο είχαν επισκεφτεί την Ελλάδα, κάνοντας ένα tour στα ελληνικά νησιά. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι βρέθηκε στη Μύκονο, τη Σαντορίνη και τη Μήλο και είχαν ανεβάσει και φωτογραφίες από τις βόλτες τους στα social media, κάνοντας την καλύτερη διαφήμιση στη χώρα μας.

Η αδυναμία του pop star για την Ελλάδα είναι μεγάλη και το έχει αποδείξει. Μάλιστα, ο ίδιος έχει ταξιδέψει ξανά στο παρελθόν στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Σαντορίνη, αφού είχε φτιάξει ένα ολιγόλεπτο video για να υμνήσει τις υπέροχες παραλίες και εικόνες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ