Ένας μήνας πέρασε από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας ένωσαν τις ζωές τους στις 11/10 σε έναν παραμυθένιο γάμο στην Ύδρα. Με αφορμή την επέτειο ενός μήνα του γάμου της με τον δημοφιλή τραγουδιστή, η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσίευσε στο Instagram ένα γλυκό στιγμιότυπο.

Σε αυτό εμφανίζεται η ίδια να κρατά με τα δύο της χέρια την ανθοδέσμη και να χαμογελά, ενώ ο εκλεκτός της καρδιάς της την κοιτά.

Δείτε την εικόνα:

Το ζευγάρι έκανε πολιτικό γάμο στο νησί του Αργοσαρωνικού, έχοντας στο πλευρό του λίγους φίλους και συγγενείς. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο σχεδιαστής των Mi-Ro, Νίκος Ράπτης και ο Γιώργος Μπουκουβάλας.

Η Τόνια Σωτηροπούλου μετά τον μυστικό γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια στην Ύδρα, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Είναι ουσιαστικά μια τυπική επισφράγιση με ένα ωραίο πάρτι για την αγάπη που βιώσαμε, βιώνουμε και θα βιώσουμε. Αυτό. Εγώ δεν είχα ποτέ καμία εμμονή με το θέμα γάμος και οικογένεια, δεν είναι αυτό που με καθορίζει, όπως δεν είναι και αυτό που καθορίζει τον Κωστή.

Ο Κωστής είναι πραγματικά πολύ σπουδαίος άνθρωπος και καλλιτέχνης. Αυτό που έγραψε είναι το πιο όμορφο πράγμα που έχω διαβάσει και είναι πολύ τιμητικό το ότι είναι για μένα και αισθάνομαι πολύ ευγνώμων και τυχερή. Από την αρχή είχα την αίσθηση για τον Κωστή ότι είναι κάτι διαφορετικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ