Η Ειρήνη Καζαριάν κέρδισε τον τίτλο του GNTM και έκανε αίσθηση με την εξωτική ομορφιά της. Όμως η οικογένεια Καζαριάν απασχόλησε για πολύ καιρό, αφού η αδελφή της Ειρήνης, η Μαρία συμμετείχε στο My Style Rocks.

Πριν από μερικές ώρες, η Μαρία Καζαριάν κοινοποιήσε ένα ευχάριστο γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η αδερφή της νικήτριας του πρώτου GNTM, ανήρτησε μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά και αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

«Πήρα λίγο βάρος πρόσφατα», έγραψε η Μαρία Καζαριάν χωρίς να κάνει κάποια άλλη αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της. Στην συγκεκριμένη φωτογραφία η Ειρήνη Καζαριάν έγραψε: «I Love you» και πρόσθεσε πολλές καρδιές.

Η Μαρία Καζαριάν γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Οι γονείς της έχουν καταγωγή από την Αρμενία. H Μαρία έχει 3 αδέρφια, την Ειρήνη, τον Δημήτρη και τον Γιάννη. Η Ειρήνη Καζαριάν ήταν η νικήτρια του πρώτου (2018) Greece’s Next Top Model. Σπούδασε make up και ονυχοπλαστική, δεν ασχολήθηκε ωστόσο ποτέ. Από μικρή λάτρευε τη μόδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ