Ο Θανάσης Βισκαδουράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα χρόνια που πέρασε στο ορφανοτροφείο, τον φόβο που είχαν απέναντι στις καλόγριες ενώ μίλησε για τη στιγμή που συνάντησε μια από αυτές ενώ ήταν έξω με τη σύζυγό του Κατερίνα Γιώτα.

«Μετά από πολλά χρόνια συνάντησα μια καλόγρια από το ορφανοτροφείο, την αισθάνθηκα ανάμεσα σε 100 στην γιορτή του Ιερωνύμου! Της είπα κάτι αλλά με στεναχώρησε πάρα πολύ. Με στεναχώρησε αυτό που μου είπε ενώ εγώ πήγα με πολλή αγάπη. Κι αν έκανα κάποια λάθη, της είπα και συγγνώμη γιατί ξέρω ότι στεναχωρήθηκε που τα είπα στην τηλεόραση για κάποια πράγματα που πέρασα άσχημα στα παιδικά μου χρόνια. Της είπα όμως πως τα είπα επειδή είμαι παρορμητικός. Εντάξει, μωρέ, στεναχωρήθηκα.

Στεναχωρήθηκα πιο πολύ γιατί είδα και την Κατερίνα να κλαίει και δεν ήθελα να την κάνω να κλάψει γιατί αισθάνθηκα εκείνη τη στιγμή, το ένστικτο μου πάλι δεν με πρόδωσε, ότι την ξεχώρισα… Όταν είδα αυτά τα μάτια της τα δυνατά μού διαπέρασε τη ζωή 40 χρόνια πίσω. Με ρώτησε “πού την κατάλαβες”. Αυτά τα μάτια, το κοίταγμα των ματιών της, ήταν σαν να με ταξίδεψαν στη δεκαετία του ’75 με του ’85. Πάντα κοιτάζω στα μάτια και αν δω αγάπη, είμαι δίπλα σου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ