Την πρώτη της ανάρτηση για τον άγριο καβγά που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα Mad Video Music Awards 2022 μεταξύ των δύο τράπερ, έκανε η Τάμτα.

Το πρώτο θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον Snik και τον Light έγινε τη στιγμή που τραγουδούσε on stage η ίδια. Η τραγουδίστρια φυγαδεύτηκε με τη βοήθεια του Τάσου Ξιαρχό και της παραγωγής.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να πάρει θέση αλλά και να εκφράσει την απογοήτευσή της για όσα εκτυλίχθηκαν στα φετινά Mad VMA.

Μετά τα πολλά μηνύματα που δέχτηκε από τους θαυμαστές της, ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας της γράφοντας: «Από το πρωί έχω λάβει εκατοντάδες μηνύματα για το αν είμαι καλά. Ξεκινάω λέγοντάς σας ότι είμαι καλά σωματικά και ταυτόχρονα ιδιαίτερα θορυβημένη, απογοητευμένη και στεναχωρημένη με τα χθεσινά γεγονότα που συνέβησαν στα Mad Video Music Αwards. Σαν άνθρωπος έχω την αξία του σεβασμού και της ελευθερίας της έκφρασης πολύ ψηλά στο αξιακό μου σύστημα.

Δύο χρόνια μετά την πανδημία είχα τεράστια λαχτάρα να βρεθώ σε ένα μουσικό θεσμό με τόσο κόσμο live. Eίχαμε πολύ όρεξη μαζί με την ομάδα μου και μπήκαμε σε μία δημιουργική διαδικασία για πάνω από έναν μήνα ώστε να παρουσιάσουμε κάτι που εμείς θεωρούμε όμορφο και θα έκανε τον κόσμο να περάσει καλά» και συνέχισε.

«Εχθές το βράδυ η λαχτάρα, η χαρά και η δημιουργικότητα επισκιάστηκαν αφού παραβιάστηκαν πολλά όρια που έχω σαν άνθρωπος και πολλές από τις αξίες μου.

Η βία είναι κάτι που απεχθάνομαι και απορρίπτω. Δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι που δημιούργησαν όλη αυτή την ιστορία παρέμειναν στο χώρο μετά τα γεγονότα και δεν τους απομάκρυνε κάνεις. Δυσκολεύομαι να καταλάβω επίσης γιατί μετά τα γεγονότα ανέβηκαν στο stage και τους δόθηκε ξανά βήμα. Δε βάζω όλους τους ανθρώπους που κάνουν αυτή τη μουσική στο ίδιο τσουβάλι γιατί η γενίκευση είναι κάτι που επίσης απεχθάνομαι.

Καταδικάζω με όλη μου την ψυχή τα χθεσινά γεγονότα και λυπάμαι πάρα πολύ για το πως ένας μουσικός θεσμός μπορεί να πάρει τέτοια τροπή. Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες που έχουμε. Τέλος, σε συνέχεια όλων των παραπάνω, δεσμεύομαι πως το μέλλον δεν θα μοιραστώ ξανά το stage με ανθρώπους που επιδεικνύουν ή υποκινούν βίαιες συμπεριφορές. Σας ευχαριστώ», καταλήγει η Τάμτα.

Να υπενθυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις πρώτες απονομές και τα acts στη σκηνή. Το πρώτο θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον Snik και τον Light έγινε τη στιγμή που τραγουδούσε on stage η Τάμτα. Η τραγουδίστρια φυγαδεύτηκε με τη βοήθεια του Τάσου Ξιαρχό και της παραγωγής. Τα Vip άδειασαν για λίγη ώρα και έπειτα οι καλλιτέχνες επέστρεψαν και πάλι στις θέσεις τους.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η κοπέλα που έγινε σύμβολο μετά την περιπέτεια που έζησε όταν δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στο πρόσωπο ανέβηκε στο stage, έδωσε ένα μήνυμα ενότητας και έπειτα κάλεσε την Έλενα Παπαρίζου να παραλάβει το βραβείο της.

Καθώς η Νumber One τραγουδίστρια σηκώθηκε από τη θέση της και αγκάλιασε τους συνεργάτες της εμφανίστηκε ο τράπερ Light και δυο θέσεις πιο πέρα ξεκίνησε νέος άγριος καβγάς με τον Snik.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ