Η Έλενα Παπαρίζου ήταν μία από τις πρωταγωνίστριες των φετινών βραβείων Mad. Η παρουσία της στον άγριο ξυλοδαρμό ανάμεσα στον Snik και τον Light οδήγησε στην απόφασή της να αποχωρήσει από τη βραδιά.

Ο πρώτος καβγάς έγινε ενώ βρισκόταν δίπλα στους τράπερς την ώρα της συμπλοκής ενώ ο δεύτερος την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου την καλούσε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της. Η Έλενα Παπαρίζου αποφάσισε τελικά να αποχωρήσει από τα Mad VMA και να μην πραγματοποιήσει τα δύο προγραμματισμένα act της.

Μάλιστα, στο δεύτερο είχαν προετοιμάσει να εμφανιστεί ως guest έκπληξη o Γιώργος Αλκαίος για να συμπράξουν μουσικά μαζί με εκείνη και τον Νίκο Παναγιωττίδη στο τραγούδι «Τι τι».

Μετά την αποχώρηση της Έλενας Παπαρίζου δημιουργήθηκαν σενάρια ότι η τραγουδίστρια τραυματίστηκε και ότι κατέθεσε μήνυση για το περιστατικό. Τίποτα από τα δύο δεν ισχύει. Ωστόσο, η επιλογή της να απέχει από το υπόλοιπο της βραδιάς «χειροκροτήθηκε» από τους θαυμαστές της.

Αυτή ήταν η τρίτη φορά που μέσα σε μία εβδομάδα η Έλενα Παπαρίζου μας έδωσε έναν λόγο να τη θαυμάζουμε. Η παρουσία της στο Pride ήταν ο πρώτος. Έπειτα, σταμάτησε συναυλία της για να ακούσει κάποια κορίτσια που φώναζαν σε κάποιον που τις παρενοχλούσε και ζήτησε να τον πετάξουν έξω και να καλέσουν την αστυνομία.

Εκτός από τους θαυμαστές της που την αποθέωσαν στα social media, αρκετοί ήταν και οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz που βρήκαν τη στάση της αξιοπρεπή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ