Τη μεγάλη στήριξη του κόσμους δέχθηκε η Έλενα Παπαρίζου μετά τα επεισόδια στα φετινά Mad VMA 2022. Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε ανάμεσα στον καβγά του Snik με τον Light καθώς είχε σηκωθεί να παραλάβει το βραβείο της για την καλύτερη μπαλάντα με το τραγούδι «Για Ποια Αγάπη». Στη σκηνή είχε ανέβει για την απονομή η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η κάμερα του okmag μάλιστα απαθανάτισε σε μια πολύ συγκινητική στιγμή την Έλενα Παπαρίζου να αγκαλιάζει την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Όλα ξεκίνησαν στα χθεσινά Mad VMA 2022 λίγο μετά τις πρώτες απονομές και τα acts στη σκηνή. Το πρώτο θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον Snik και τον Light έγινε τη στιγμή που τραγουδούσε on stage h Τάμτα. Η τραγουδίστρια φυγαδεύτηκε με τη βοήθεια του Τάσου Ξιαρχό και της παραγωγής. Τα Vip άδειασαν για λίγη ώρα και έπειτα οι καλλιτέχνες επέστρεψαν και πάλι στις θέσεις τους.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η κοπέλα που έγινε σύμβολο μετά την περιπέτεια που έζησε όταν δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στο πρόσωπο ανέβηκε στο stage, έδωσε ένα μήνυμα ενότητας και έπειτα κάλεσε την Έλενα Παπαρίζου να παραλάβει το βραβείο της.

Καθώς η Νumber One τραγουδίστρια σηκώθηκε από τη θέση της και αγκάλιασε τους συνεργάτες της εμφανίστηκε ο τράπερ Light και δυο θέσεις πιο πέρα ξεκίνησε νέος άγριος καβγάς με τον Snik.

Οι μπράβοι των δυο τράπερ ενεπλάκησαν κι εκείνοι στο επεισόδιο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και κάποιοι καλλιτέχνες. Η Έλενα Παπαρίζου ήταν ανάμεσα σε αυτούς που προσπάθησε να προστατευτεί και να προστατεύσει και τους ανθρώπους που βρίσκονταν δίπλα της.

Η ίδια μετά το ακραίο περιστατικό στο μουσικό event αποφάσισε να απομακρυνθεί από το στάδιο και να μην εμφανιστεί ούτε στο προγραμματισμένο act της. Ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα μετά την απομάκρυνση από τον χώρο των VIP που έγινε το περιστατικό, η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στο stage και την είδαμε να αγκαλιάζει την Ιωάννα Παλιοσπύρου που την περίμενε για να της δώσει το βραβείο της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ