Στο νοσοκομείο βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Απριλίου ο Άγγελος Μπράτης και το έκανε γνωστό δημοσιεύοντας μια σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στο στιγμιότυπο που ανέβασε ο γνωστός σχεδιαστής φαίνεται το χέρι του με έναν ορό ενώ έχει σημειώσει ως τοποθεσία τον Ερυθρό Σταυρό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που ο Άγγελος Μπράτης βρέθηκε στο νοσοκομείο καθώς ο ίδιος δεν έχει προχωρήσει σε κάποια νέα ανάρτηση.

Ο πρώην κριτής του GNTM, που συμμετείχε και στον περσινό κύκλο του J2US, έχει μιλήσει ανοιχτά για διάφορα θέματα σε συνεντεύξεις του, μεταξύ των οποίων την κατάθλιψη.

«Άλλαξε όλη η επιτροπή του GNTM. Αφού άλλαξε όλη η επιστροπή, άλλαξα κι εγώ. Από την 4η σεζόν του GNTM είχα αρχίσει να λέω ότι δεν θέλω. Είχα κουραστεί.

Το φετινό είναι λίγο διαφορετικό. Είδα τη Σοφία Χατζηπαντελή και μου άρεσε σαν φιγούρα. Τηλεοπτικά είναι πολύ δυνατό πρόσωπο. Δεν είχε και τηλεοπτική εμπειρία, και το λέω εκ πείρας επειδή ούτε εγώ είχα την πρώτη χρονιά γι’αυτό έλεγα αυτά που σκεφτόμουν. Γενικά πάντα έλεγα τη γνώμη μου απλά φίλτραρα περισσότερο.

Έχω πολύ καιρό να δω την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν είχα αντιληφθεί ότι πέρασε δύσκολα. Ήταν πάντα πολύ φιλική με όλους και εξαιρετική στη δουλειά της.

Την πρώτη χρονιά του GNTM περνούσα κατάθλιψη και δεν έλεγα σε κανέναν τι μου συμβαίνει. Είναι η νούμερο ένα ασθένεια στον δυτικό κόσμο», είχε εξομολογήθει σε συνέντευξή του στη «Super Κατερίνα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ