Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε ο Άγγελος Μπράτης με την παρτενέρ του από το J2US Σαμπρίνα.

Ο σχεδιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με την Κατερίνα Καινούργιου και τους λόγους που δεν μπορούσε να βρεθεί καλεσμένος νωρίτερα στην εκπομπή της.

Ξεκαθάρισε ότι δεν είχε σκοπό να δώσει καμία συνέντευξη πριν από την έναρξη του J2US ενώ εξήγησε πως είχε συμφωνήσει από το καλοκαίρι να πάει στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Το GNTM και η κατάθλιψη

Ο Άγγελος Μπράτης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο GNTM στο οποίο είχε για χρόνια τον ρόλο του κριτή ενώ αναφερόμενος στην αποχώρισή του είπε: «Άλλαξε όλη η επιτροπή του GNTM. Αφού άλλαξε όλη η επιστροπή, άλλαξα κι εγώ. Από την 4η σεζόν του GNTM είχα αρχίσει να λέω ότι δεν θέλω. Είχα κουραστεί.

Το φετινό είναι λίγο διαφορετικό. Είδα τη Σοφία Χατζηπαντελή και μου άρεσε σαν φιγούρα. Τηλεοπτικά είναι πολύ δυνατό πρόσωπο. Δεν είχε και τηλεοπτική εμπειρία, και το λέω εκ πείρας επειδή ούτε εγώ είχα την πρώτη χρονιά γι’αυτό έλεγα αυτά που σκεφτόμουν. Γενικά πάντα έλεγα τη γνώμη μου απλά φίλτραρα περισσότερο.

Έχω πολύ καιρό να δω την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν είχα αντιληφθεί ότι πέρασε δύσκολα. Ήταν πάντα πολύ φιλική με όλους και εξαιρετική στη δουλειά της».

Τέλος προχώρησε σε μια δημόσια εξομολόγηση αποκαλύπτοντας: «Την πρώτη χρονιά του GNTM περνούσα κατάθλιψη και δεν έλεγα σε κανέναν τι μου συμβαίνει. Είναι η νούμερο ένα ασθένεια στον δυτικό κόσμο»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ