Δύσκολες στιγμές βιωνει τα τελευταία 24ωρα ο Στέλιος Ρόκκος, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του. Ο Κώστας Ρόκκος, ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία της Λήμνου από την επαγγελματική και κοινωνική του δραστηριότητα, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, έπειτα από αδιαθεσία που ένιωσε.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο τραγουδιστής έκανε μία ανάρτηση στα stories του Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους του συμπαραστάθηκαν στο πένθος του και έδειξαν σεβασμό απέναντί του.

Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμά του τραγουδιστή:

«Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους παρέστησαν στην κηδεία του αγαπημένου μου αδελφού Κώστα, κατέθεσαν στεφάνια, έκαναν δωρεές στη μνήμη του και απέστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την τοπική κοινωνία της Λήμνου που συμπαραστάθηκε με κάθε τρόπο στο πένθος μας, επισφραγίζοντας την εκτίμηση και το σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλον. Τέλος, ευχαριστώ για τα αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα στα social media καθώς και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που αντιμετώπισαν με τον προσήκοντα σεβασμό το γεγονός».

Ο γιος του Στέλιου Ρόκκου, Ανδρέας, θέλοντας να τον αποχαιρετήσει και μέσα από τα social media, δημοσίευσε στα δικά του stories μία μαύρη φωτογραφία, γράφοντας: «Καλό ταξίδι θείε μου».

Ποιος ήταν ο Κώστας Ρόκκος

Ο Κώστας Ρόκκος ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει δύο παιδιά με τη σύζυγό του, Βάσω. Από νεαρή ηλικία είχε δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στον χώρο της διασκέδασης, έχοντας τέσσερα καταστήματα. Πρόσφατα είχε δραστηριοποιηθεί και στο χώρο της εστίασης με την ταβέρνα Sea Rokkos στον Κότσινα. Για πολλά χρόνια υπήρξε και ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού melody, ευαισθητοποιημένος στα θέματα που αφορούν το νησί και κυρίως την περιοχή του, την Ανατολική Λήμνο, την Καλλιόπη, όπου μεγάλωσε και το Κοντοπούλι.

Φωτογραφίες: Facebook/Kostas Rokkos – Instagram/steliosrokkos

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ