Κάθε μέρα τον βλέπουμε στο Μy Style Rocks να δίνει τη δική του άποψη για το στυλ των παικτριών. Την Τρίτη ο Στέλιος Κουδουνάρης βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2Νight Show. O σχεδιαστής μίλησε μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν καθιερωθεί στον χώρο της μόδας.

Ήμουν από παιδί μέσα στα ρούχα, ήμουν αυστηρός, έκανα κριτικές. Δεν άφηνα τη μητέρα μου να βγει από το σπίτι αν δεν μου άρεσαν τα ρούχα. Δεν ήξερα ότι θα γίνω σχεδιαστής μόδας αλλά ήξερα ότι θα ασχοληθώ με τα ρούχα. Υπήρχαν ιδιαιτερότητες εκείνα τα χρόνια που τότε δεν το καταλάβαινα. Καταλαβαίνω ότι ήμουν διαφορετικός, δεν έπαιζα ποδόσφαιρο, δεν έπαιζα μπάσκετ. Έπαιζα στις γειτονιές αλλά περίμενα να γυρίσω σπίτι να διαβάσω περιοδικά. Ήταν περίεργο που έκανα παρέα με κορίτσια ή σχεδίαζα ρούχα« είπε αρχικά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Πέρασε πολύς καιρός μέχρι να βγάλω χρήματα από τη δουλειά μου»

Ο ίδιος περιέγραψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ένα περιστατικό από τα πρώτα χρόνια που προσπαθούσε να κάνει τη δική του καριέρα στον χώρο της μόδας: «Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο επαγγελματικό πέρα από το σχέδιο ρούχων. Τα πρώτα χρόνια πιέστηκα πολύ και πέρασε καιρός το να βγάλω χρήματα και να ζω αξιοπρεπώς. Τα πρώτα χρόνια είχα πετάξει τα ρούχα κάτω και τα πατούσα από τα νεύρα μου γιατί με κορόιδευε ένας πελάτης. Προσπαθούσα να κάνω πωλήσεις, να δειγματίσω τα ρούχα. Μας είχαν στο μυαλό τότε ότι ήμασταν “μοδίστρες” που δεν κάναμε τίποτα σύγχρονο. Ήταν ένα συγκεκριμένο κατάστημα που ήθελα να συνεργαστούμε και με είχε στήσει 2-3 φορές. Δεν έβαλε παραγγελία και αισθάνθηκα ότι με κορόιδευε και δεν μου έδινε αξία ως άνθρωπο. Γύρισα σπίτι και τα πέταξα κάτω, τα πατούσα και άρχισα να κλαίω. Διήρκησε δύο λεπτά και μετά τα σήκωσα, τα άπλωσα, τα καθάρισα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ