Στην Καλιφόρνια με τη σύντροφό του, Θεοδώρα Πεταλάς βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Έπειτα από αρκετές έντονες στιγμές στο Australian Open, ο Έλληνας τενίστας βρίσκεται στο πλαίσιο προετοιμασίας για το Ρολάν Γκαρός. Ο ίδιος έκανε μάλιστα ένα διάλειμμα και απόλαυσε τις διακοπές του με τη σύντροφό του.

Πριν από λίγες μέρες ο Έλληνας αθλητής δέχθηκε σκληρή κριτική όταν έκανε ένα Tweet αναφέροντας πως το «Μαλιμπού είναι μαγικό μέρος». Πολλοί έσπευσαν να του ασκήσουν σκληρή κριτική καθώς ενώ παγκοσμίως υπάρχει ανησυχία για την εισβολή στην Ουκρανία, εκείνος έκανε μια τέτοια ανάρτηση.

Ωστόσο, τώρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς δημοσίευσε ένα carousel με φωτογραφίες από τις διακοπές του στην Καλιφόρνια με τη σύντροφό του, Θεοδώρα Πεταλάς. Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια και είναι στα καλύτερά του.

Δείτε τις φωτογραφίες του Στέφανου Τσιτσιπά με τη Θεοδώρα Πεταλάς στην Καλιφόρνια:

Τον περασμένο χρόνο ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για πρώτη φορά για την αγαπημένη του σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town.

«Γνωριζόμαστε εδώ και τρία χρόνια μέσω οικογενειακών φίλων. Πρωτοσυναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη και μου άρεσε πολύ ως κοπέλα, αλλά ήμουν ντροπαλός τότε και δεν εξέφρασα τα συναισθήματά μου. Πριν από δύο χρόνια, όμως, πάλι στη Νέα Υόρκη, της ζήτησα να βγούμε ραντεβού, να πάμε στο Μπρούκλιν για φωτογραφίες και νομίζω ότι της άρεσε. Έβγαλα μερικές φωτογραφίες οι οποίες μέχρι και σήμερα είναι οι αγαπημένες μου. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει πολύ, με έχει φέρει σε σοβαρή ισορροπία και τρέφω πολλά συναισθήματα για εκείνη», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ