Μετά το tweet για το Harrods που θα ήταν καλό να έχουμε στην Ελλάδα και τις διφορούμενες δηλώσεις περί εμβολίου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς γίνεται και πάλι στόχος στο Twitter και προκαλεί θύελλα αντιδράσεων. Ο Έλληνας τενίστας που βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Μαλιμπού έκανε μια ανάρτηση για το «μαγικό μέρος» στο οποίο βρίσκεται και τα σχόλια δεν είχαν τέλος.

Η αλήθεια είναι ότι και στο παρελθόν έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια για αναρτήσεις του, με πολλούς να του ζητούν να μην είναι προκλητικός σε δύσκολους καιρούς. Αυτό έγινε και τώρα. Ενώ, το ενδιαφέρον όλου του κόσμου είναι στραμμένο στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και τον πόλεμο που μόλις έχει ξεκινήσει, η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά έκανε πολλούς να ξεσπάσουν.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε χαρακτηριστικά στο tweet του: «Το Μαλιμπού είναι ένα μαγικό μέρος», την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη ο πόλεμος στην Ουκρανία, μετά τη ρωσική εισβολή.

Οι αντιδράσεις και τα αρνητικά σχόλια ξεκίνησαν και πολλοί ήταν αυτοί που απευθύνθηκαν με σκληρά λόγια στον γνωστό πρωταθλητή.

 To tweet του Στέφανου Τσιτσιπά για το Μαλιμπού:

Τα tweets που ακολούθησαν και οι αντιδράσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ