Ο Σπύρος Μαρτίκας γιόρτασε τα γενέθλιά του και την ονομαστική του γιορτή σε γνωστό εστιατόριο και μπαρ στην Κηφισιά. Από το πλευρό του «Professor» του Survivor δεν έλειπε η αγαπημένη του Βρισηίδα Ανδριώτου. Το ζευγάρι δείχνει να είναι στην καλύτερή του φάση και ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το φιλί με πάθος που αντάλλαξε ο Σπύρος Μαρτίκας με την αγαπημένη του κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Στο πάρτι του το παρών έδωσαν και άλλοι πρώην Survivors με τους οποίους συνεχίζουν να έχουν φιλικές σχέσεις και μετά το παιχνίδι. Η Στέλλα Ανδρεάδου και ο Γιώργος Ταλάντσεβ ήταν ανάμεσά τους, ενώ δίπλα στο ζευγάρι ήταν και η φίλη τους Νικολέτα Σερέτη.

Όσο για την τούρτα, το θέμα της αφορούσε στη παρατσούκλι που είχαν προσδώσει οι Twitterάδες στον Σπύρο Μαρτίκα, τον οποίο παρομοίαζαν με τον «Professor» της σειράς La Casa De Papel.

Θυμίζουμε ότι ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου γνωρίστηκαν και ήρθαν κοντά κατά την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο. Και παρά τις κόντρες τους μέσα στο reality, η προσωπική τους ζωή φαίνεται να διανύει εξαιρετική περίοδο με το ζευγάρι να συγκατοικεί τους τελευταίους μήνες, αλλά και να συνεργάζεται σε project.

Το τελευταίο διάστημα, ο Σπύρος Μαρτίκας βρισκόταν σε εντατικούς ρυθμούς προπόνησης. Ο ίδιος εξάλλου δεν έχει κρύψει τον ενθουσιασμό του για το Survivor τονίζοντας ότι θα είναι ένα υπερθέαμα όπου θα βρίσκονται οι καλύτεροι παίκτες. Μάλιστα όπως ο ίδιος έχει αναφέρει σε τηλεοπτικές του δηλώσεις θα έβρισκε ωραίο να μπουν μαζί με τη Βρισηίδα μιας και ως ζευγάρι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τις ατάκες ανάμεσά τους να δίνουν και να παίρνουν και στην προσωπική τους ζωή.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ