Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου θέλουν να «ρουφήξουν» κάθε στιγμή της ζωής τους πριν εκείνη περιοριστεί σημαντικά στο reality επιβίωσης. Σύμφωνα με όσα είναι μέχρι στιγμής γνωστά το ζευγάρι θα είναι ανάμεσα σε όσους θα ετοιμάσουν βαλίτσες για το Survivor All Star.

Προς το παρόν απολαμβάνουν ταξίδι στις Βρυξέλλες παρέα με φίλους, γεμίζοντας τις μπαταρίες τους με νέες εικόνες.

Το προηγούμενο διάστημα ο φωτογραφικός φακός τους πέτυχε σε βραδινή έξοδο στην Ακτή Πειραιώς. Τα τρυφερά τετ α τετ ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και στη Βρισηίδα Ανδριώτου αποτυπώθηκαν στον φωτογραφικό φακό. Το ζευγάρι δεν σταμάτησε να χορεύει αγκαλιασμένο και να σιγοτραγουδά καθώς απολάμβαναν την Νατάσα Θεοδωρίδου στη σκηνή.

Θυμίζουμε ότι ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου γνωρίστηκαν και ήρθαν κοντά κατά την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο. Και παρά τις κόντρες τους μέσα στο reality, η προσωπική τους ζωή φαίνεται να διανύει εξαιρετική περίοδο με το ζευγάρι να συγκατοικεί τους τελευταίους μήνες, αλλά και να συνεργάζεται σε project.

Το τελευταίο διάστημα, ο Σπύρος Μαρτίκας βρισκόταν σε εντατικούς ρυθμούς προπόνησης. Ο ίδιος εξάλλου δεν έχει κρύψει τον ενθουσιασμό του για το Survivor τονίζοντας ότι θα είναι ένα υπερθέαμα όπου θα βρίσκονται οι καλύτεροι παίκτες. Μάλιστα όπως ο ίδιος έχει αναφέρει σε τηλεοπτικές του δηλώσεις θα έβρισκε ωραίο να μπουν μαζί με τη Βρισηίδα μιας και ως ζευγάρι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τις ατάκες ανάμεσά τους να δίνουν και να παίρνουν και στην προσωπική τους ζωή.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ