Σε εντατικούς ρυθμούς προπόνησης βρίσκεται ο Σπύρος Μαρτίκας. Σε λίγο καιρό ξεκινά το Survivor All Star και χρειάζεται να είναι σε φόρμα, αφού τα μέχρι τώρα ρεπορτάζ τον θέλουν αν μη τι άλλο να βρίσκεται σε συζητήσεις για το reality.

Ο ίδιος εξάλλου δεν έχει κρύψει τον ενθουσιασμό του για το τηλεοπτικό project τονίζοντας ότι θα είναι ένα υπερθέαμα όπου θα βρίσκονται οι καλύτεροι παίκτες. Μάλιστα όπως ο ίδιος έχει αναφέρει σε τηλεοπτικές του δηλώσεις θα έβρισκε ωραίο να μπουν μαζί με τη Βρισηίδα μιας και ως ζευγάρι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τις ατάκες ανάμεσά τους να δίνουν και να παίρνουν και στην προσωπική τους ζωή.

Στις τελευταίες του αναρτήσεις στο Instagram ο Σπύρος Μαρτίκας μας δείχνει διαφορετικές στιγμές της προπόνησης του. Έντονη αερόβια άσκηση, αλλά και ασκήσεις που τον βοηθούν να βρίσκεται σε εγρήγορση ακονίζοντας τα αντανακλαστικά του.

Πριν από λίγες ημέρες ο παρουσιαστής του Survivor Γιώργος Λιανός είχε συμβουλέψει: «Επειδή το Survivor All Star κοντεύει να ξεκινήσει, να σταματήσουμε να κουβεντιάζουμε τα γύρω γύρω και να δώσουμε ραντεβού. Το λέω και στους παίκτες δημόσια, χρειάζεται λίγο να χαμηλώσουν οι φωνές και τα σχόλια και να συγκεντρωθούν στον πραγματικό αγώνα που ξεκινάει σε λίγο». Φαίνεται ότι ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν από τα πρόσωπα που τον άκουσε και κάνει focus στον στόχο… και τους αγωνιστικούς στόχους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ