Διαζύγιο μετά από επτά χρόνια γάμου παίρνουν η Σοφία Βεργκάρα και ο Τζο Μανγκανιέλο και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω τους, Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι της διεθνούς showbiz επικαλέστηκε «αγεφύρωτες διαφορές» στον γάμο του και προχώρησε σε αίτηση διαζυγίου. Ωστόσο, το νεδιαφέρον είναι τι θα γίνει με τα περιουσιακά τους στοιχεία, αλλά και την επιμέλεια της σκυλίτσας τους, της Bubbles.

Η Σοφία Βεργκάρα φαίνεται πως ζήτησε από τον Τζο Μανγκανιέλο να σεβαστεί και να τηρήσει τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου που είχαν υπογράψει. Η ίδια ζήτησε από το δικαστήριο να της επιτραπεί να κρατήσει τα κοσμήματα, τα έργα τέχνης και «άλλα προσωπικά αντικείμενα»

Η 51χρονη ηθοποιός υπέβαλε το αίτημα αυτό σε νέα κατάθεση, ενώ ζητά επίσης να μπορέσει να διατηρήσει τα τρέχοντα περιουσιακά της στοιχεία, σύμφωνα με δημοσίευμα του People.

Η τελευταία νομική εξέλιξη για το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι έρχεται μετά από πληροφορίες ότι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια τους ήταν η επιθυμία του ηθοποιού να αποκτήσει παιδιά.

Ο Μανγκανιέλο είχε προηγουμένως επικαλεστεί «αγεφύρωτες διαφορές» όταν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του ζευγαριού. Την ίδια ακριβώς εξήγηση είχε δώσει και Σοφία Βεργκάρα.

«Έχουν ακόμα μερικά θέματα να λύσουν, όπως την επιμέλεια του σκύλου τους, της Bubbles» δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού και συνέχισε: «Η Σοφία ελπίζει ότι μπορούν να προχωρήσουν με ήρεμο και δίκαιο τρόπο».

Φωτογραφίες: The Mega Agency.

Διαβάστε επίσης:

«Η Σοφία Βεργκάρα ήταν σε μία σχέση στην οποία ασφυκτιούσε μ’ ένα σύζυγο που ήταν ελάχιστα υποστηρικτικός

Τζο Μανγκανιέλο: Χώρισε με τη Σοφία Βεργκάρα γιατί ήθελε να γίνει μπαμπάς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ