Για άλλη μια φορά η Σοφία Λεοντίτση θέλησε να δώσει την απάντησή της στα αρνητικά σχόλια που δέχεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

H Σοφία Λεοντίτση, που έφερε πριν από λίγες ημέρες στον κόσμο το δεύτερο παιδί της δέχεται πολλά σχόλια κάτω από αναρτήσεις της και το τελευταίο μάλιστα διάστημα τα σχόλια αυτά έχουν πολλαπλασιαστεί με την ίδια να μπαίνει στη διαδικασία να τα σβήνει και να μπλοκάρει χρήστες.

Για αυτό τον λόγο έκανε μια νέα ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram όπου ξέσπασε για τα χυδαία σχόλια. «Εδώ μια άλλη κοπέλα από άλλο προφίλ που είχε κάνει και έφαγε μπλοκ, είπε να κάνει και άλλο ένα για να βρίσει και από αυτό.

Και γενικά από τη μέρα που γέννησα ξαφνικά και με τεράστιο μένος στο πρόσωπό μου, κάθε μέρα σβήνω τουλάχιστον 10 τέτοια σχόλια. Αντιλαμβάνομαι λοιπόν ότι το να είναι κάποιος επιτυχημένος, ευτυχισμένος, και ότι άλλο καλό, ενοχλεί πολύ.

Σαν σμέρνες σε φάση μιας γυναίκας που είναι λεχώνα, πέφτουν πάνω της με αηδιαστικά σχόλια να πετύχουν τι; Εγώ θα συνεχίσω να έχω άντρα, παιδιά, φίλους και ανθρώπους να αγαπώ και να με αγαπούν. Εσείς; Κρίμα» έγραψε η Σοφία Λεοντίτση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ