Την απάντησή της για τα σχόλια που δέχεται κάτω από φωτογραφίες του νεογέννητου γιου της, έδωσε η Σοφία Λεοντίτση, που έφερε πριν από λίγες ημέρες στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Λεοντίτση είδε να γράφονται κάτω από κάποιες φωτογραφίες του νεογέννητου σχόλια που αναφέρονταν σε ποιον από τους δυο γονείς μοιάζει το μωρό.

Αυτού του είδους τα σχόλια φαίνεται πως ενόχλησαν ιδιαίτερα τη Σοφία Λεοντίτση που θέλησε να δώσει την απάντησή της. «Σε ένα μωράκι ευχόμαστε υγεία και αφήνουμε εάν θέλουμε τις ευχές μας. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχουν πάντα αυτές οι 5-10: «ίδιο η μαμά του», «ίδιο ο μπαμπάς του». Δε σας ρωτήσαμε, δε σας ρωτήσαμε ποτέ οι γονείς.

Δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γράφετε αυτή τη μ@@@@ια κάτω από φωτογραφίες που μόνο προσβλητικό είναι από έναν άγνωστο προς άγνωστους για έναν γονιό να του λες “δε σου μοιάζει το παιδί σου” στα καλά καθούμενα. Είναι κατινιές αυτά τα σχόλια ειδικότερα όταν δεν προέρχονται από φιλικό περιβάλλον. Άξεστες» έγραψε η Σοφία Λεοντίτση.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks είχε δεχθεί πρόταση γάμου από τον καλό της στη Βενετία, τον περασμένο Δεκέμβρη. Εκείνη του είπε αμέσως το «ναι» και ανυπομονούσε να γίνει γυναίκα του.

Έτσι, η Σοφία Λεοντίτση και ο Τόλης Χριστοφοράκης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το απόγευμα του Σαββάτου 23/7 στο δημαρχείο Χαϊδαρίου. Η μελαχρινή καλλονή πόζαρε με το νυφικό της δίπλα στον γιο της από τον πρώτο της γάμο. Ο μικρός της πρίγκιπας ήταν μάλιστα αυτός που τη συνόδευσε στο δημαρχείο και την παρέδωσε στον γαμπρό.

Για τον γάμο της, η Σοφία Λεοντίτση επέλεξε ένα μίνι see – through νυφικό με λάμψη στο μπούστο και λεπτομέρειες με φτερά στα μανίκια και στη φούστα. Για τα μαλλιά της είχε επιλέξει μια στέκα με πετράδια, ενώ το νυφικό της look ολοκλήρωσαν τα κρεμαστά σκουλαρίκια με πέρλα. Το θέμα του γάμου τους ήταν η ελιά και το γαμήλιο πάρτι δόθηκε σε κλειστό κύκλο σε πολυτελές εστιατόριο, κάτω από την Ακρόπολη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ