Ήταν τον περασμένο Δεκέμβρη, όταν η Σοφία Λεοντίτση δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της Τόλη Χριστοφοράκη στη Βενετία. Είπε αμέσως το «ναι» και ανυπομονούσε να γίνει γυναίκα του. Το Η Σοφία Λεοντίτση και ο Τόλης Χριστοφοράκης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το απόγευμα του Σαββάτου. Η Σοφία Λεοντίτση που πολύ σύντομα θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά πόζαρε με το νυφικό της δίπλα στον γιο της από τον πρώτο της γάμο.

«Ο γιος μου σήμερα νομίζοντας ότι πάει να με παντρευτεί. Περήφανο τον βλέπω. Θα έχω σίγουρα τον καλύτερο συνοδό πάντως», ανέφερε η πρώην παίκτρια του My style rocks.

Στη συνέχεια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες μαζί με τον σύζυγό της, αλλά και με τους κουμπάρους της.

Για τον γάμο της, η Σοφία Λεοντίτση επέλεξε ένα μίνι see through νυφικό με λάμψη στο μπούστο και λεπτομέρειες με φτερά στα μανίκια και στη φούστα. Για τα μαλλιά της είχε επιλέξει μια στέκα από πετράδια, ενώ το νυφικό της look ολοκλήρωσαν τα κρεμαστά σκουλαρίκια με πέρλα.

Μια μέρα πριν να φορέσει το νυφικό της, η Σοφία Λεοντίτση είχε γνωστοποιήσει τον γάμο της.

«Μερικές φορές δεν υπάρχουν και πολλά λόγια για να εκφραστείς και αν το κάνεις δεν είναι γιατί έχεις την ανάγκη να δείξεις κάτι, είναι γιατί υπάρχει και η ανάγκη απλά να μοιραστείς μια χαρά σου μέσα σε έναν κόσμο όχι αγγελικά πλασμένο και όπου δυστυχώς επικρατεί πολύ κακό γύρω μας.

Σε λίγες ώρες όπως μου γραφείς μέσα σε όλα, θα γίνω και επίσημα “κυρία Χριστοφοράκη”. Τη μεγαλύτερη τιμή όμως την φέρω γιατί έχω εσένα με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Περάσαμε πολλά και δυσκολίες που μόνο εσύ και εγώ γνωρίζουμε για να φτάσουμε σήμερα εδώ και το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι σ’ αγαπώ. Είμαι πολύ περήφανη για την ψυχή που κουβαλάς μέσα σου και πολύ τυχερή που σε έχω! Ένας άνθρωπος που δεν με χρέωσε ποτέ για τίποτα και έχει μόνο μια αγκαλιά για εμένα, τα λάθη μου, τα σωστά μου, τα ωραία μου και τα άσχημα μου. Εύχομαι να σταθώ άξια της αγάπης σου.

Μια συμβουλή σε όλους: όταν μάθετε να συγχωρείτε και να χωράτε πολλή αγάπη μέσα σας για τον άνθρωπο που διαλέγετε να δημιουργήσετε οικογένεια, έχετε μια αγκαλιά για εκείνον και είστε λιγότερο επικριτικοί στα οποία λάθη του, τότε η οικογένεια που πάτε να χτίσετε θα βασίζεται σε πολύ γερά θεμέλια που δύσκολα θα πέσουν», έγραφε σε εκείνο το μήνυμα δείχνοντάς μας και τις βέρες του γάμου της.

Φωτογραφίες: (Instagram/sofia.leontitsi)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ