Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και οι δυο τους πραγματοποίησαν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» ανέφερε για την επιστροφή του Κωνσταντίνου Βασάλου ότι: «Τον Κωνσταντίνο Βασάλο τον καλώ κάθε χρόνο και του λέω: τι θα γίνει, θα γυρίσεις επιτέλους σπίτι; Ήθελα πολύ να συμβεί αυτό, βοήθησαν πολλοί παράγοντες στο να γίνει. Δεν είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το μπάτζετ της εκπομπής, αλλά εγώ και ο Νίκος Κοκλώνης.

Δεν θα απαντήσω σε αυτό σοβαρά, γιατί θα πρέπει να βγάλουμε τα συμβόλαια να τα μετρήσουμε. Δεν θέλω να εκθέσω τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, είναι ένα καλό παιδί. Δεν ξέρω γιατί μπήκε σε αυτή τη διαδικασία. Ούτε θέλω να εκθέσω τα προσωπικά τους δεδομένα, ούτε πώς διαμορφώνονται τα μπάτζετ. Προφανώς έγιναν κάποιες ρυθμίσεις και ο Δημήτρης γνωρίζει.

Θα σας πω την αλήθεια όμως, ότι κόψαμε τον μισθό του Παύλου Σταματόπουλου στη μέση και ήρθε ο Κωνσταντίνος. Με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου είχαμε κλείσει για την εκπομπή από το καλοκαίρι και το λέγαμε στον Κωνσταντίνο από το καλοκαίρι. Αν κάτι συμβεί και βρεθεί στον… δρόμο, η πόρτα της επιστροφής είναι και για εκείνη ανοιχτή για την Ελένη Βουλγαράκη. Χίλιοι καλοί χωράνε».

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Βασάλος: Επέστρεψε μόνιμα στο πάνελ της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ