Στη Σαμοθράκη βρίσκονται αυτές τις μέρες για τις καλοκαιρινές διακοπές τους η Σίσσυ Χρηστίδου και η Χριστίνα Κοντοβά και δεν σταματούν να μας ξαφνιάζουν. Οι δυο κουμπάρες αφού έκαναν ένα μικρό tour στο νησί και επισκέφθηκαν μερικά από τα πιο γραφικά σημεία του αποφάσισαν να διασχίσουν και το φαράγγι του Χείμαρου Φονιά. Η Σίσσυ Χρηστίδου με τη Χριστίνα Κοντοβά μάλιστα δεν δίστασαν να βουτήξουν και να κολυμπήσουν στα παγωμένα νερά.

Ο Φονιάς στη Σαμοθράκη είναι ένας από τους πιο διάσημους ποταμούς που μοιάζει με χείμαρρο και κυλάει σε τοπία μαγικής ομορφιάς, απέχοντας όσο γίνεται από την αρνητική φόρτιση που φέρει το όνομά του. Πηγάζει από τις κορυφές του όρους Σάος, του ψηλότερου βουνού όλου του Έβρου και εκβάλει στα βορειοανατολικά της Σαμοθράκης, στο Θρακικό Πέλαγος.

Η πεζοπορική διαδρομή για να γνωρίσει κάποιος τις ομορφιές του Φονιά είναι εύκολη, ειδικά μέχρι την πρώτη βάθρα. Το πιο όμορφο κι εντυπωσιακό σημείο του Φονιά όμως, είναι η Κλείδωση. Πρόκειται για καταρράκτη με ύψος 35 μέτρων, του οποίου τα νερά πέφτουν με εκκωφαντικό θόρυβο.

Εκεί βρέθηκαν η Σίσσυ Χρηστίδου και η Χριστίνα Κοντοβά και έζησαν μια αξέχαστη εμπειρία. Το τοπίο, όπως βλέπουμε και στα Video στο Instagram τους είναι μαγικό.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η Χριστίνα Κοντοβά μάλιστα δεν δίστασαν μέχρι και να κολυμπήσουν στα παγωμένα νερά του ποταμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ