Μετά τις κοινές διακοπές στη Λέσβο η Σίσσυ Χρηστίδου και η Χριστίνα Κοντοβά έφυγαν για τη Σαμοθράκη. Οι δυο καλές φίλες που πρόσφατα έγιναν και κουμπάρες, μιας και η παρουσιάστρια βάφτισε την κόρη της γνωστής σχεδιάστριας απολαμβάνουν οικογενειακώς το φετινό καλοκαίρι.

Πριν από λίγες μέρες η παρουσιάστρια του Mega και της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» μας έδωσε μια γεύση από το road trip που έκανε με τη Χριστίνα Κοντοβά στη Λέσβο. Και τώρα οι δυο τους απολαμβάνουν μαζί με τις οικογένειές τους βόλτες στη Σαμοθράκη.

Το νησί του Θρακικού Πελάγους με την παρθένα ομορφιά είναι πόλος έλξης για τους τουρίστες, αποτελώντας ταυτόχρονα και μια επιλογή για ήρεμες και χαλαρές διακοπές.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η Χριστίνα Κοντοβά μάλιστα εντυυπωσιάστηκαν με τις ομορφιές που συνάντησαν εκεί, αλλά και τις βόλτες σε μερικές από τις πιο γραφικές περιοχές του νησιού.

Ένα από τα σημεία που επισκέφθηκαν ήταν το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου έξω από το χωριό της Σαμοθράκης, αλλά και την παραλία Παχιά Άμμος.

«Το μικρό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου λίγο έξω από τη χώρα της Σαμοθράκης», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την περιοχή.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου από τη Σαμοθράκη:

Και η ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά:

Λίγο αργότερα και η Χριστίνα Κοντοβά έκανε μια ανάρτηση από την Παχιά Άμμο.

Φωτογραφίες: Instagram/sissychristidou, ckontova.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ