Στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε η Ρούλα Ρέβη και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη μητρότητα, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της αλλά και τον σύζυγό της Αποστόλη Τότσικα.

Αναφερόμενη στη γνωριμία της με τον άντρα της είπε: «Είχα πάει στο σπίτι του Αποστόλη Τότσικα και τον πέτυχα με την κοπέλα του. Είναι τρελό, μπήκα μέσα και ήταν αγκαλιά με την κοπέλα του. Είδαμε όλοι μαζί το επεισόδιο και έφυγα. Ο Αποστόλης έπινε μπύρα και δεν έλεγε κάτι. Δεν υπήρχε πρόβλημα για αυτόν. Εκείνη τη μέρα δεν με φώναξε για αυτό λόγο.

Αυτός ήταν γεννημένος να γίνει πατέρας. Πιστεύω ότι γεννήθηκε για αυτούς τους ρόλους, για γονιός, για οικογένεια, για πίστη στο σπίτι σου. Στην Αμερική κατάλαβα ότι θα γίνω μάνα. Για αυτό στο μυαλό μου παντρεύτηκα, αν και δεν είμαι γυναίκα που θα παντρευτεί. Το έκανα για να βάλω όρια για να μην είμαι χαλαρή, δεν θα το μάζευα αλλιώς».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα ο Αποστόλης Τότσικας στην Άρτεμις Θύμιου και το περιοδικό ΟΚ! είχε μιλήσει για τη σχέση του με τη Ρούλα Ρέβη. «Το χιούμορ είναι το Α και το Ω στη σχέση μου με τη Ρούλα. Δεν μπορώ ανθρώπους που δεν έχουν χιούμορ. Άνθρωποι που δεν έχουν χιούμορ πιστεύω ότι δεν είναι καλά μέσα τους. Με τη Ρούλα γελάμε πολύ» εξομολογήθηκε και συνέχισε: «Καταρχάς είναι έξυπνη. Είναι όμορφη, φιλοσοφημένη. Είναι ένα σταθερό πάτημα για μένα που φεύγω από τις ράγες. Είναι ο άνθρωπός μου, οπότε αυτό τα λέει όλα. Είναι μεγάλη έμπνευση για μένα. Είναι σημαντικό με τον άνθρωπό σου, γιατί είναι αμοιβαίο αυτό, να υπάρχει αυτή η σχέση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ