Ο Πέτρς Κωστόπουλος έχει αποδείξει πως προτεραιότητά του πάντα είναι τα τρία του παιδιά, η Αμαλία, η Αλεξάνδρα και ο Μάξιμος. Και παρόλο που οι κόρες του βρίσκονται στην Αμερική, έχοντας βάλει τις ζωές τους σε μια τάξη, ο επιχειρηματίας .εχει συχνή επαφή μαζί τους μέσω skype και FaceTime.

Με τον 14χρονο γιο του Μάξιμο, μάλιστα έχει χτίσει μια πολύ ειλικρινή σχέση. Όσο ο έφηβος Μάξιμος μεγαλώνει τόσο περισσότερο έρχεται πιο κοντά στον πατέρα του μοιράζοντας πολλές δημιουργικές ώρες μαζί. Πριν από λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε βόλτα τους στο Κολωνάκι με matchy-matchy στυλ.

Κι οι δύο ήταν casual ντυμένοι, ενώ είχαν ένα άνετο και cool στυλ. Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Κωστόπουλος επέλεξε ένα ζεστό πουπουλένιο μπουφάν και παντελόνι.

Ο Μάξιμος ήταν ντυμένης με puffer τζάκετ Mοncler και μπλε φόρμα. Προφανώς ο μαθητής θα πήγαινε σε κάποια αθλητική του δραστηριότητα. Μάλιστα, τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του, είχαν διαλέξει το ίδιο στυλ και brand παπουτσιών. Πρόκειται για τα μποτάκια Veja, αξίας 169 ευρώ το κάθε ζευγάρι.

Θυμίζουμε πως στις αρχές του 2022 o Πέτρος Κωστόπουλος ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη μαζί με τον γιο του, Μάξιμο. Οι δύο άντρες έκαναν επίσκεψη στη δευτερότοκη κόρη του επιχειρηματία, Αλεξάνδρα. Η κοπέλα ζει και εργάζεται πλέον στην Αμερική. Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου ακολούθησε τα χνάρια της αδερφής της, Αμαλίας και έφυγε για σπουδές στο εξωτερικό και στη συνέχεια δημιούργησε μια νέα καθημερινότητα εκεί. Οι γιορτές ωστόσο είναι πάντα ο λόγος για να επιστρέφουν στην Ελλάδα και στην οικογένεια. Έτσι τους βρήκε και η νέα χρονιά.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ