Μια νέα καθημερινότητα, μακριά από την οικογένειά της, ζει η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου. Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου βρίσκεται στην Αμερική. Ο λόγος που μετακόμισε στο εξωτερικό, ακολουθώντας το παράδειγμα της μεγάλης της αδερφής, Αμαλίας, είναι οι σπουδές.

Τα καλοκαίρια επιστρέφει βέβαια στην Ελλάδα και χαίρεται τις διακοπές της στα νησιά της χώρας μας. Ανάμεσα σε αυτά είναι και η Πάτμος όπου διατηρεί σπίτι τα τελευταία χρόνια η μαμά της. Φροντίζει όμως να περνά όμορφα και στον τόπο όπου πια ζει και εργάζεται. Μετά την αποφοίτησή της από το πανεπιστήμιο, σύμφωνα με πληροφίες του okmag, έπιασε δουλειά στον χώρο του μάρκετινγκ και μάλιστα σε δύο εταιρίες.

Πρόσφατα, την επισκεφτηκε στη Νέα Υόρκη και ο μπαμπάς της, Πέτρος Κωστόπουλος.

Οι βραδινές βόλτες της

Το βράδυ της Πέμπτης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από βραδινή της έξοδο. Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου βρέθηκε στο πριβέ κλαμπ του Μανχάταν, Casa Cipriani.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η 22χρονη μας δίνει μια γεύση από τη νέα της ζωή στη Νέα Υόρκη.

Στην Ελλάδα επέστρεψε μόνο το διάστημα της καραντίνας. «Συζητάω πάρα πολύ με τις κόρες μου, οτιδήποτε και να κάνω θα το συζητήσω με την Αμαλία και την Αλεξάνδρα. Και όταν ήμουν με τον Βασίλη στην πρώτη μας φάση οι πρώτες που το έμαθαν ήταν οι κόρες μου. Πριν ανακοινώσουμε το γάμο πήρα “άδεια” από τις κόρες μου. Η Αλεξάνδρα που έμεινε μαζί μας λόγω COVID είχε μια σχέση που είχε δοκιμασθεί, πολύ καλή, με τον Μάξιμο είναι μια σχέση τίμια και δίκαιη, σίγουρα κανείς δεν μπορεί να αναπληρώσει τον πατέρα, και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Βασίλης», ανέφερε η Τζένη Μπαλατσινού σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag, θα επιστρέψει στην οικογένειά της για να περάσει μαζί τους τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ