Στην Αμερική ζει πια η μικρή κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού. Ακολουθώντας το παράδειγμα της αδελφής της, Αμαλίας Κωστοπούλου, η Αλεξάνδρα ταξίδεψε για σπουδές στο εξωτερικό και δέχθηκε ήδη τις πρώτες προτάσεις για εργασία. Αυτές τις μέρες μάλιστα, μαζί της στη Νέα Υόρκη ήταν ο πατέρας της, Πέτρος Κωστόπουλος και ο αδελφός της, Μάξιμος. Ο Πέτρος Κωστόπουλος ταξίδεψε ως τη Νέα Υόρκη για να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και να δει την κόρη του.

Ο ίδιος ανέβασε χθες μια φωτογραφία από τη βόλτα του στο Soho στη Νέα Υόρκη. Πρόκειται για την πιο εμπορική γειτονιά της πρωτεύουσας του κόσμου. Εκεί βρέθηκε και ο Πέτρος Κωστόπουλος κάνοντας μια στιλάτη εμφάνιση με με black outfit στη Νέα Υόρκη.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε πως δεν είναι μόνος στο ταξίδι του, αλλά μαζί με τον μικρότερο γιο του, τον Μάξιμο. Όλη η οικογένειά πόζαρε μάλιστα μαζί στο φωτογραφικό φακό και ο Πέτρος Κωστόπουλος ανέβασε στο Instagram Story του τη φωτογραφία με την κόρη και τον γιο του.

Ακόμη, αξίζει να αναφέρουμε πως η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου παρόλο που πέρασε την καραντίνα για τον κορονοϊό στην Ελλάδα, επέστρεψε πια μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Μετά την αποφοίτησή της από το πανεπιστήμιο, σύμφωνα με πληροφορίες του okmag, έπιασε δουλειά στον χώρο του μάρκετινγκ και μάλιστα σε δύο εταιρίες.

Η ίδια αναμένεται να επιστρέψει στην οικογένειά της τις επόμενες μέρες, για να περάσει μαζί τους τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο γιος του Μάξιμος έχουν πάρει ήδη τον δρόμο της επιστροφής και αύριο θα βρίσκονται στην Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ