Για δεύτερη φορά μητέρα έγινε πριν από λίγες μέρες η Πέννυ Μπαλτατζή. Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η κόρη της όπως αποκάλυψε η ευτυχισμένη μαμά γεννήθηκε στις 35 εβδομάδες όπως είχε συμβεί και με τον γιο της Κάρολο. Τώρα η Πέννυ Μπαλτατζή ανέβασε μια φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της και μας έκανε να «λιώσουμε».

«Λίγες ώρες πριν από το θερινό ηλιοστάσιο, λίγες ώρες πριν από την ημέρα της μουσικής αυτό το νεραϊδάκι μας καλοδέχτηκε για γονείς του πάνω στη γη. Αποφασισμένη κι αυτή στις 35 εβδομάδες και 3 ημέρες να γεννηθεί ακριβώς όπως και ο αδελφός της.

Κι ενώ αυτή η εγκυμοσύνη με είχε βρει ιδιαίτερα ευάλωτη συναισθηματικά και ψυχικά, αυτό το κορίτσι ήρθε και μου έδωσε δύναμη να ανέβω το πιο ψηλό βουνό. Δε χρειάστηκε καν να προσπαθήσω για να την πάρω στην αγκαλιά μου, ήταν όλα υπεροχα και το τοκετός εύκολος αν και είχα από πολύ νωρίς συσπάσεις.

Αρχίζει ένα καινούριο ταξίδι που με συναρπάζει ήδη, γιατί είναι μαχήμια αυτά τα οριακά προωράκια και ξέρουν πολύ καλα τι θέλουν, είναι αυτόνομα και επαναστατικά πλάσματα και ‘γω γουστάρω πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Πέννυ Μπαλτατζή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ