Μαμά για δεύτερη φορά έγινε η τραγουδίστρια Πέννυ Μπαλτατζή. Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Η κόρη της όπως αποκάλυψε η ευτυχισμένη μαμά γεννήθηκε στις 35 εβδομάδες όπως είχε συμβεί και με τον γιο της Κάρολο. Μονάχα που αυτή τη φορά ο τοκετός ήταν πολύ πιο εύκολος, όπως αποκάλυψε η Πέννυ Μπαλτατζή στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

«Θέλω νας σας πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματά σας και την αγάπη σας. Το παιδάκι μας είναι πάρα πολύ καλό. Είναι μαχίμι. Βγήκε και αυτό στις 35 εβδομάδες, όπως ο Καρολάκος.

Τα παιδιά μου έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να φεύγουν νωρίς από το σώμα μου. Και εγώ το δέχομαι και τα ευχαριστώ που μου χάρισαν αυτό το δώρο, να κατοικήσουν μες στο κορμάκι μου. Όλα καλά. Νιώθω δυνατή. Νιώθω ότι μπορώ να ανέβω ένα βουνό ολόκληρο.

Τα μηνύματά σας είναι πάρα πολλά. Θέλω να προσπαθήσω να τα απαντήσω, αλλά έχω ανάγκη να ξεκουραστώ, αν και γέννησα πάρα πολύ εύκολα. Σαν αυγό βγήκε το παιδί μου. Αλήθεια δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου.

Σε αντίθεση με τον τοκετό του Κάρολου που ήταν αρκετά δύσκολος και πολύωρος και οι εξωθήσεις αρκετά εξαντλητικές. Υπόσχομαι να απαντήσω σε όλους όσο πιο γρήγορα μπορώ», ανέφερε η Πέννυ Μπαλτατζή στο βίντεο που δημοσίευσε από το μαιευτήριο Μητέρα.

Ήταν τον περασμένο Ιανουάριο όταν η Πέννυ Μπαλταζή είχε αποκαλύψει ότι θα αποκτήσει δεύτερο παιδί με τον Χρήστο Τζούτη μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram. Σε αυτή έδειχνε στους followers της το τεστ εγκυμοσύνης που είχε κάνει και ήταν θετικό.

«Και κάπως έτσι ξεκίνησε ένα ακόμη ταξίδι…Μέσα στη στείρα καλλιτεχνική, από συναυλίες, εποχη. Γιατί μουσικές και τέχνη γεννιούνται κάθε μέρα και αυτό είναι ευχή και ελπίδα… Μία ζωή ακόμη μέσα στο σπίτι μας περιμένουμε με ανοιχτή αγκαλιά και όλη μας την αγάπη.

«Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο που μπορούσα να έχω. Αυτή η νέα ψυχούλα, ο Κάρολος μας και συ Χρήστο μου.(και τα ζωάκια μας φυσικά #σελήνα #Φίλιππος #λιακος) Σας αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Είστε τα πολύτιμα μου και θέλω να είστε ευτυχισμένοι και γεροί πάντα», έλεγε τότε η τραγουδίστρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ