Με τα πιο ευχάριστα νέα ξεκίνησε το 2022 για την Πέννυ Μπαλτατζή. Η τραγουδίστρια είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και το ανακοίνωσε μέσα από το Instagram της. «Και κάπως έτσι ξεκίνησε ένα ακόμη ταξίδι…», ξεκινάει η ανάρτησή της στην οποία μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους το θετικό τεστ.

«Μέσα στη στείρα καλλιτεχνική, από συναυλίες, εποχη. Γιατί μουσικές και τέχνη γεννιούνται κάθε μέρα και αυτό είναι ευχή και ελπίδα… Μία ζωή ακόμη μέσα στο σπίτι μας περιμένουμε με ανοιχτή αγκαλιά και όλη μας την αγάπη», αναφέρει η Πέννυ Μπαλτατζή.

«Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο που μπορούσα να έχω. Αυτή η νέα ψυχούλα, ο Κάρολος μας και συ Χρήστο μου.(και τα ζωάκια μας φυσικά #σελήνα #Φίλιππος #λιακος) Σας αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Είστε τα πολύτιμα μου και θέλω να είστε ευτυχισμένοι και γεροί πάντα».

Ο γιος της Κάρολος ήρθε στον κόσμο τον Οκτώβριοτου 2019. Πριν από τον ερχομό του η Πέννυ Μπαλτατζή είχε βιώσει τέσσερις ατυχείς εγκυμοσύνες και μάλιστα έχει μιλήσει δημόσια για αυτές θέλοντας να δώσει κουράγιο και σε άλλες γυναίκες.

«Ο Κάρολος είναι το πέμπτο μωράκι που κατοίκησε στο σώμα μου. Το πρώτο μωράκι, 6 μηνών έγκυος, έπρεπε να το αποχωριστώ λόγω πρώιμης ανεπάρκειας πλακούντα. Έτσι έκανα πρόκληση τοκετού για να διακόψω την κύηση. Το δεύτερο με ταλαιπώρησε πολύ διότι ήταν εξωμήτριο και δε μπορούσαν να το εντοπίσουν ώστε να ξέρουν που βρίσκεται. Κάθε 2 μέρες χορειακές, να έχω αιμορραγία, να έχω καθημερινά παραστάσεις και να έχω διαλυθεί ψυχικά και σωματικά Μετά από 2 μήνες καταφέραμε να το εντοπίσουμε. Αφαιρέθηκε το κύημα με λαπαροσκόπηση», είχε εξομολογηθεί η τραγουδίστρια.

«Μετά από αυτές τις δύο απώλειες, όλοι μου έλεγαν ότι δε μπορώ να μείνω έγκυος. Τελικά με έπεισαν να προχωρήσω με εξωσωματική. Έμεινα αμέσως σε δίδυμα και τα έχασα και τα δύο με παλίνδρομη με διαφορά λίγων ημερών. Μετά από αυτό επιτέλους δέχτηκα πως είμαι άνθρωπος που έχει ανάγκη να αγκαλιάσει τον εαυτό του και να τον φροντίσει. Ο Χρήστος μου ήταν πάντα εκεί να μου θυμίζει ότι είναι μαζί μου είτε αποκτήσουμε παιδί, είτε όχι», συνέχισε. «Μετά από περίπου 7 μήνες έμεινα έγκυος πάλι με μια προσπάθεια, φυσιολογικά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ