Η πρώην πια παίκτρια του Survivor, Πελαγία Καζολέα, έχει σχέση με το γνωστό μοντέλο Γιώργο Καβακάκη, ο οποίος την στήριξε όσο ήταν στο reality επιβίωσης.

Τα μηνύματα αγάπης που έκανε ο σύντροφός της ήταν συγκινητικά. Όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο τη στήριζε μέσα από τα social media. Και φυσικά, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας του κοινού από τον Γιώργο Λιανό, έστειλε το δικό του μήνυμα. Ο Γιώργος Καβακάκης δήλωσε περήφανος για «το ήθος και την αξιοπρέπεια» της συντρόφου του.

Με την ίδια αγάπη και αφοσίωση που τη στήριξε όσο καιρό, με την ίδια την υποδέχτηκε και στην Ελλάδα. Μετά την αποχώρησή της η οποία ήταν δύσκολη για πολλούς συμπαίκτες της, η Πελαγία Καζολέα επέστρεψε στην Ελλάδα και έπεσε στην αγκαλιά του αγαπημένου της Γιώργου Καβακάκη.

Μάλιστα το απόγευμα της Τρίτης 22/2 η Πελαγία Καζολέα επέστρεψε και στα social media, καθώς έκανε την πρώτη της ανάρτηση, μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η Πελαγία Καζολέα ανήρτησε μία σειρά από φωτογραφίες σε διάφορες στιγμές της μέσα στο παιχνίδι με τον σύντροφό της, Γιώργο να της απαντά.

Η Πελαγία Καζολέα, έγραψε στη λεζάντα: «Survivor! Ένα αναπάντεχο ταξίδι ζωής μόλις τελείωσε! Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς που με υποστηρίξατε, που ταυτιστήκατε, που θυμώσατε, που γελάσετε, που βγάλατε οποιοδήποτε συναίσθημα! Επέστρεψα χαρούμενη & υπερήφανη μη έχοντας αλλοιώσει το χαρακτήρα μου», έγραψε η Πελαγία Καζολέα κάτω από την ανάρτησή της.

O Γιώργος Καβακάκης δεν άφησε φυσικά ασχολίαστο το ποστ της και της έγραψε: «Η στεναχώρια κρατάει μια βραδιά. Η υπερηφάνια μια ζωή!».

Όπως είχε εξομολογηθεί ο Γιώργος Καβακάκης στην εκπομπή Love It, γνωρίστηκαν καθώς δούλευαν στον ίδιο Όμιλο. «Δουλεύαμε στον ίδιο Όμιλο. Ήμουν διευθυντής sports marketing εκεί και η Πελαγία είχε το HR του Ομίλου. Η Πελαγία με είχε δει. Εγώ δεν την είχα δει ποτέ. Έτυχε και γνωριστήκαμε στην κοπή της πίτας μετά από αρκετό καιρό που δούλευε στον Όμιλο. Μας γνώρισε ο ιδιοκτήτης του Ομίλου. Είναι σημαντικό να μπορείς να βρεις έναν άνθρωπο να επικοινωνείς», ανέφερε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ