Με τον Παύλο Χαϊκάλη στο Κατάκολο Ηλείας συναντήθηκε η εκπομπή «Δύο στις 10», εκεί όπου ζει μόνιμα πλέον τα τελευταία δύο χρόνια ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός μίλησε για την πολιτική, την αστρολογία, τον Πέτρο Φιλιππίδη και για τις καταγγελίες στο πρόσωπό του.

Πώς βιοπορίζεται και με τι ασχολείται σήμερα ο ηθοποιός;

Ο Παύλος Χαϊκάλης ξενάγησε την απεσταλμένη της εκπομπής στον τόπο του, της έδειξε το σπίτι που γεννήθηκε, αλλά και το μέρος που δούλευε ως πιτσιρικάς, και αναφέρθηκε στο πώς περνάει πλέον τη ζωή του.

«Η ζωή είναι αναλόγως πώς τη φτιάχνεις εσύ. Είναι πώς τη θέλεις. Για εμένα είναι μια όαση εδώ πέρα, έχω βρει την ηρεμία μου. Έχω αλλάξει σκέψη και τρόπο ζωής. Η μέρα περνάει φτιάχνοντας πράγματα στον κήπο, με πάρα πολύ διάβασμα και βόλτες με το ποδήλατο», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Βιοπορίζομαι με τη σύνταξή μου και με κάποια χρήματα που υπήρχαν από το παρελθόν. Είναι αντιμετωπίσιμο θέλω να πω, δεν ήμουν ποτέ των πολυεξόδων. Το βιοποριστικό εδώ είναι πολύ πιο ουσιαστικό», συμπλήρωσε και πρόσθεσε πως η Αθήνα δεν του λείπει ούτε κατά διάνοια.

Τι τον οδήγησε να φύγει από την Αθήνα;

«Τα γεγονότα τα οποία έγιναν και ουσιαστικά με οδήγησαν να σιχαθώ όλο αυτό το περιεχόμενο. Ήταν πολλά τα πράγματα που σιχάθηκα. Αισθάνθηκα ότι δεν ήμουν ποτέ σε αυτόν τον χώρο τελικά.

Είδα τόση καφρίλα από κάποιους ανθρώπους, τόση ανθρωποφαγία που αισθάνομαι αναγεννημένος που έφυγα από την Αθήνα», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ