Τις δηλώσεις του Μάνου Ιωάννου για τη φιλία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, σχολίασε ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη περάσαμε ένα καλοκαίρι μαζί ενώ όλοι νόμιζαν ότι θα τσακωθούμε. Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον αγαπώ πάρα πολύ και είμαστε χρόνια φίλοι. Δεν μπορώ να πιστέψω τις κατηγορίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη, για τον άνθρωπο που ξέρω και αγαπώ, θα δούμε τι θα γίνει στο Εφετείο. Ξαφνικά δεν μπορούμε να πούμε την άποψή μας, έχω χάσει δουλειές επειδή είπα πως είναι φίλος μου ο Πέτρος Φιλιππίδης», είχε δηλώσει ο Μάνος Ιωάννου.

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε στο «Πρωινό Σουσού» και ανέφερε: «Σε μια τέτοια εποχή που επικρατεί ανθρωποφαγία και που ο ένας φοβάται τον άλλον και υπάρχει κι ένα κλίμα το οποίο απαγορεύει να έχει μια άλλη διάσταση έξω από το πολίτικαλ κορέκτ, μπορεί να υπάρχουν και άνθρωποι που το έχουν υποστεί και για εμένα και για τον οποιονδήποτε που δεν είναι αρεστός σε αυτήν την κατάσταση. Τίποτα δεν αποκλείω».

«Ο Μάνος είπε μια πολύ μεγάλη αλήθεια, ότι δεν μπορούμε να καταδικάζουμε ανθρώπους, ότι έχουμε υπερφουσκώσει πράγματα. Υπερασπίζεται τον φίλο του κι εγώ το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο να το κάνει και να το λέει δημόσια, ότι ξέρετε κάτι εγώ δεν έχω πρόβλημα ναι κι έχω χάσει δουλειές».

«Όταν βγει η απόφαση του δικαστηρίου και βγάλει όλα τα αποτελέσματα που έχει να βγάλει, εκεί να δω πώς θα αντιδράσουν κάποιοι, αν είναι θετική. Αν είναι αρνητική όμως θα πρέπει να δώσουν λόγο. Τότε θα πρέπει να ζητηθεί λόγος από όλες τις πλευρές. Μην ξεχνάτε ότι όλοι όσοι αναδείχθηκε το όνομά μας σε κάτι, είτε έχουμε δίκιο είτε άδικο, είτε φταίμε, είτε δεν φταίμε, μας έχουν πάρει αμπάριζα όλο το σύστημα, χωρίς να μπορέσουμε ποτέ να πούμε άλλη κουβέντα. Αυτό το θεωρώ ότι είναι στα όρια της φασιστικής αντιμετώπισης των social media και της δημοσιογραφίας».

Διαβάστε επίσης:

Μάνος Ιωάννου: «Σταυρώσαμε τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη και ”καθάρισε” το θέατρο;»

Παύλος Χαϊκάλης για το κίνημα #metoo: «Τα αληθινά θύματα, ξέρουμε τις περιπτώσεις, δε βγήκαν να μιλήσουν»

Παύλος Χαϊκάλης: «Βιοπορίζομαι με τη σύνταξή μου και με κάποια χρήματα που υπήρχαν από το παρελθόν»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ