Η Πάρις Χίλτον μίλησε ανοιχτά για την παρενόχληση που είχε δεχτεί από δάσκαλό της, ενώ ήταν 14 ετών. Η 42χρονη κληρονόμος μοιράστηκε μια δυσάρεστη ανάμνηση που έχει από το παρελθόν, στο Paris: The Memoir.

Όπως ανέφερε ένας δάσκαλός της στη δευτέρα γυμνασίου όχι μόνο τη φίλησε, αλλά κατηγόρησε εκείνη για αυτό μπροστά στους γονείς της. Η ίδια περιέγραψε ότι ήταν ένας «όμορφος νεαρός» εκπαιδευτής, τον οποίο ονόμασε Mr. Abercrombie την είχε «στριμώξει», ενώ ήταν νεαρή μαθήτρια, κάνοντάς της συνεχώς κοπλιμέντα και φλερτάροντάς τη σε καθημερινή βάση. 

«Όλα τα κορίτσια στην τάξη μου ήταν ερωτευμένα με αυτόν τον όμορφο νεαρό δάσκαλο. Με έκανε να νιώσω ότι με πρόσεξε με έναν σημαντικό, ώριμο τρόπο. Με κολάκευε και με πείραζε και μου έλεγε ότι όλα τα άλλα κορίτσια μιλούσαν για μένα πίσω από την πλάτη μου, επειδή ζήλευαν», αναφέρει.

Ο δάσκαλος της έδωσε στη συνέχεια τον αριθμό του τηλεφώνου του και της ζήτησε να κρατήσει μυστική την επαφή τους, αποκαλύπτει η Πάρις Χίλτον. «Ο κύριος Abercrombie με έπαιρνε τηλέφωνο σχεδόν κάθε βράδυ και μιλούσαμε για ώρες για το πόσο απίστευτα ώριμη, όμορφη και έξυπνη ήμουν, πόσο αισθησιακή, παρεξηγημένη και ιδιαίτερη», γράφει.

Αναφέρει μάλιστα, ότι ο δάσκαλος της «θύμισε» τη διαφορά ηλικίας 13 ετών που χώριζε την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον πρίγκιπα Κάρολο, αλλά και ότι η Πρισίλα Πρίσλεϊ ήταν μόλις 14 όταν ο Έλβις Πρίσλεϊ την ερωτεύτηκε.

Όπως περιγράφει στη συνέχεια η Πάρις Χίλτον, ο δάσκαλός της τελικά την επισκέφτηκε κρυφά στο σπίτι της, ενώ οι γονείς της ήταν έξω. «Ο δάσκαλος με τράβηξε στην αγκαλιά του και με φίλησε», γράφει, ενώ προσθέτει ότι η μητέρα και ο πατέρας της τους έπιασαν στο αυτοκίνητό του, όταν επέστρεψαν στο σπίτι.

Ο ίδιος δεν παραδέχτηκε την πράξη του και κατηγόρησε μάλιστα, την ίδια για το φιλί τους. Όπως λέει η Πάρις Χίλτον, της είπε μπροστά τους σε έντονο ύφος: «Γιατί με ανάγκασες να το κάνω αυτό;».

Εκείνο το καλοκαίρι, οι γονείς της την έστειλαν να ζήσει με τη γιαγιά της στη Γαλλία. Για πολλά χρόνια, η ίδια δεν μπορούσε να αποδεχτεί το τι είχε συμβεί, ούτε ότι ο δάσκαλός της στην πραγματικότητα, ήταν παιδόφιλος.

«Χρειάστηκαν δεκαετίες για να πω τη λέξη “παιδόφιλος”», σημειώνει η σταρ και εξηγεί: «Για να τον βάλω στον ρόλο του παιδεραστή, έπρεπε να βάλω τον εαυτό μου στον ρόλο του θύματος και απλά δεν μπορούσα να το κάνω αυτό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ