Η Πάρις Χίλτον έφερε στον κόσμο τον γιο της μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιανουάριο. Μέσω ενός podcast της iHeartRadio ανακοίνωσε ότι το μωρό της με τον σύζυγό της Κάρτερ Ρέουμ θα το ονομάσουν Φίνιξ Μπάρον Χίλτον Ρέουμ.

«Ο παππούς μου ήταν πάντα ο μέντοράς μου και τον είχα πολύ ψηλά. Ήμασταν πάρα πολύ κοντά και μου λείπει κάθε μέρα. Έτσι, ήθελα πάρα πολύ να δώσω το όνομά του στον πρώτο μου γιο» είπε η Πάρις Χίλτον και συνέχισε: «Σχεδιάζω τα ονόματα των παιδιών μου για πολλά χρόνια τώρα».

Η ίδια δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram που περιλαμβάνει πολλά φιλιά, πολλές αγκαλιές και μεγάλη αγάπη για το νέο μέλος της οικογένειας.

Η 41χρονη επιχειρηματίας και socialite ανακοινώνοντας το νέο μέλος της οικογένειας πριν από μερικές εβδομάδες έγραψε: «Ήταν πάντα όνειρό μου να γίνω μητέρα και είμαι τόσο χαρούμενη που ο Κάρτερ και εγώ τα καταφέραμε» και συνέχισε στο People: «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε μαζί την οικογένειά μας και οι καρδιές μας εκρήγνυνται από αγάπη για το αγοράκι μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ