Ένα γλυκύτατο αγόρι υποδέχθηκε στη ζωή της η Πάρις Χίλτον και ο σύζυγός της Κάρτερ Ρέουμ.

Η 41χρονη επιχειρηματίας και socialite και ο σύζυγός της καλωσόρισαν πρόσφατα το πρώτο τους μωρό μαζί, έναν γιο, μέσω παρένθετης μητέρα. «Ήταν πάντα όνειρό μου να γίνω μητέρα και είμαι τόσο χαρούμενη που ο Κάρτερ και εγώ τα καταφέραμε», είπε η νέα μαμά αποκλειστικά στο People. «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε μαζί την οικογένειά μας και οι καρδιές μας εκρήγνυνται από αγάπη για το αγοράκι μας». Μοιράζοντας τα συναρπαστικά νέα στο Instagram την Τρίτη, η Hilton δημοσίευσε μια κοντινή φωτογραφία του μωρού να κρατά τον αντίχειρά της. «Είσαι ήδη αγαπημένoς πέρα ​​από λόγια«», έγραψε.

Η Χίλτον είχε προηγουμένως εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία της να γίνει μητέρα δίπλα στον 41 χρόνων Ρέουμ.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο People τον Δεκέμβριο, η Χίλτον συζήτησε το σχέδιο του ζευγαριού να αποκτήσει μωρό. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στα τέλη του περασμένου έτους, λέγοντας ότι η «χρυσή» κληρονόμος και ο Ρέουμ ξεκίνησαν τη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) κατά τη διάρκεια της της πανδημίας COVID-19. «Ξέραμε ότι θέλαμε να κάνουμε οικογένεια και είπα, “Αυτός είναι ο τέλειος συγχρονισμός. Συνήθως, είμαι σε αεροπλάνο 250 ημέρες το χρόνο, τώρα που όλα έχουν κλείσει είναι η ευκαιρία μας».

Η Χίλτον και ο Ρέουμ αρραβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο του 2021 και παντρεύτηκαν σε μια τριήμερη γαμήλια τελετή τον Νοέμβριο. Ένας μακροχρόνιος φίλος της οικογένειας Χίλτον, ο Ρέουμ κατάγεται από το Σικάγο, είναι συγγραφέας, επιχειρηματίας και ξεκίνησε την εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων M13.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ