Με εντελώς διαφορετικό look εμφανίστηκε τηλεοπτικά μετά από καιρό ο Πάνος Μεταξόπουλος. Ο γνωστός χορογράφος έχει αφήσει μακρύ το λευκό του μούσι, ενώ έχει ξυρίσει το κεφάλι του. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό», μίλησε για τη Eurovision και την παρουσίαση των χωρών, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στους γιους του.

Τα παιδιά του είναι 18 και 20 χρονών και εκείνος λέει ότι είναι αναποφάσιστοι αναφορικά με το επαγγελματικό τους μέλλον.

«Συζητάμε μαζί, με βγάζουν νοκ άουτ στο πρώτο δευτερόλεπτο γιατί δεν καταλαβαίνω τη γλώσσα τους. Ο πιο δύσκολος ρόλος είναι αυτός του πατέρα. Με το παιδί το δικό σου θα βρω 100% επαφή και θα το καθοδηγήσω. Εγώ στο παιδί μου το δικό του πρόβλημα δε μπορώ να το λύσω. Υπάρχει αμφισβήτηση που είναι φυσιολογικό. Αυτό που νομίζω είναι θετικό για εκείνον είναι αρνητικό. Την ίδια επαφή είχα κι εγώ με τον πατέρα μου. Κανείς δεν έχει εκφράσει μέχρι τώρα την επιθυμία να ασχοληθεί με τον χορό. Είναι αργά πια. Στην ηλικία τους στο εξωτερικό οι χορευτές είναι έτοιμοι. Πολλές φορές τα παιδιά μου με δούλευαν γιατί με αποκαλούσαν μπαλαρίνο. Δεν τους αφορά η δουλειά μου», σχολίασε μεταξύ αλλων ο Πάνος Μεταξόπουλος στην εκπομπή «Πρωινό».

Επιπλέον, ο Πάνος Μεταξόπουλος αναφέρθηκε στον 87χρονο πατέρα του Φώτη Μεταξόπουλο λέγοντας ότι δεν κάθεται στιγμή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ