Με λαμπερές παρουσίες πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 22/9 στη Λίμνη Βουλιαγμένης τη τελετή των βραβείων Who is Who International Awards. Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν ο Σωτήρης Πολύζος και η Μαρία Νικόλτσιου. Από τις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν φυσικά η Μιμή Ντενίση, η Ταμίλα Κουλίεβα, αλλά και η Φωτεινή Δάρρα.

Τα Βραβεία Who is Who υποστηρίζουν το σημαντικό έργο της μη κερδοσκοπικής Wise Greece και πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Τουρισμού και της
Περιφέρειας Αττικής με στρατηγικό συνεργάτη την Britishpedia.

Την κεντρική κάλυψη των Who is Who International Awards είχε το Ευρωπαϊκής εμβέλειας Γερμανικό Πρακτορείο Τύπου DPA, ενώ οι συνεντεύξεις έγινα από την Ambassador Έμυ Λιβανίου και την HuffPost.

Η Μαρία Νικόλτσιου και ο Σωτήρης Πολύζος έντυσαν με την παρουσία τους τις βραβεύσεις. Τα βραβεία: τη Νίκη και τον Θρίαμβο τα έχει φιλοτεχνήσει ο γνωστός γλύπτης Οδυσσέας Τοσουνίδης και είναι μοναδικά, αριθμημένα και με τον αποκλειστικό τίτλο βράβευσης τιμώντας και την ιδιαιτερότητα της κάθε προσωπικότητας.

Ο διακεκριμένος σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου επιμελήθηκε το μενού της εκδήλωσης και η Φωτεινή Δάρρα το μελωδικό ταξίδι της βραδιάς.

Δείτε φωτογραφίες από τις παρουσίες που ξεχώρισαν στο event:

Φωτογραφίες: NDP.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ