Στα χνάρια της Ριάνα βαδίζει και η Βαλεντίνη Παπαδάκη. Η σύζυγος του Κώστα Σόμμερ έκανε το βράδυ της Πέμπτης 22/9 μια κοσμική εμφάνιση μαζί με τον γνωστό ηθοποιό και τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα outfit και άφησε ακάλυπτει τη φουσκωμένη κοιλιά της, όπως ακριβώς έκανε και η διάσημη Ριάνα την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Το ζευγάρι που έχει ήδη έναν γιο, τον Ιάσονα περιμένει σε λίγους μήνες και τον ερχομό της κόρης του και είναι στα καλύτερά του. Έτσι, οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στη Λίμνη Βουλιαγμένης και στην Τελετή Διεθνών Βραβείων Who is Who International Awards που πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Τουρισμού και της Περιφέρειας Αττικής με στρατηγικό συνεργάτη την Britishpedia.

Για την ξεχωριστή βραδιά, η Βαλεντίνη Παπαδάκη επέλεξε ένα παντελόνι σε barbiecore απόχρωση συνδυασμένο με ένα ασπρόμαυρο σακάκι με print. Η ίδια φόρεσε ένα μαύρο crop top και άφησε ακάλυπτει τη φουσκωμένη κοιλιά της.

Στο πλευρό της ήταν ο Κώστας Σόμμερ, ο οποίος επέλεξε σκουρόχρωμο κοστούμι συνδυασμένο με ανοιχτό γκρι πουκάμισο.

Την εκδήλωση παρουσίασαν η Μαρία Νικόλτσιου και ο Σωτήρης Πολύζος. Τα βραβεία τη Νίκη και τον Θρίαμβο τα έχει φιλοτεχνήσει ο γνωστός γλύπτης Οδυσσέας Τοσουνίδης.

Φωτογραφίες: NDP.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ