Κορονοϊού επιτρέποντος, ο φετινός χάρτης στη νυχτερινή Αθήνα αρχίζει σιγά σιγά να γεμίζει με επίδοξα hot spots.

Η Καίτη Γαρμπή, αν και αρχικά είχε συμφωνήσει να συνεργαστεί στη σκηνή του Estate με τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά, στη συνέχεια είχε γίνει γνωστό ότι στην ίδια σκηνή θα συναντούσε τον Τριαντάφυλλο, αλλά τελικά θα περάσει τη σεζόν δίπλα στον Χρήστο Μενιδιάτη στην «Αυτοκίνηση» της λεωφόρου Κηφισίας. Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό η πρεμιέρα τοποθετείται στις 13 Νοεμβρίου.

Την ίδιο περίοδο θα κάνει το comeback του στη νυχτερινή Αθήνα ο Αντώνης Ρέμος στην ανακαινισμένη «Ιερά Οδό», ενώ ο Γιώργος Σαμπάνης θα έχει στο πλευρό του την περιζήτητη Josephine στο «Έναστρον».

Λίγο πιο κάτω, στο Teatro, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ετοιμάζεται να βρεθεί ξανά επί σκηνής με την Ελένη Φουρέιρα, ενώ στο Fantasia που ανήκει στον ίδιο επιχειρηματία, κάνουν εντατικές πρόβες ο Νίκος Οικονομόπουλος με τον Πέτρο Ιακωβίδη που απολαύσαμε χτες στο J2US.

Μιας και αναφερθήκαμε στο Just, ο ταλαντούχος Νικηφόρος συνεχίζει κάθε Παρασκευή τις sold out εμφανίσεις του στο Voodoo της οδού Πειραιώς, ενώ η sexy «αντίπαλός» του, Κατερίνα Λιόλου πλαισιώνει τον Θοδωρή Φέρρη στο Romeo. Ο Δήμος Αναστασιάδης επιστρέφει σε νέο χώρο στην Πλάκα, ενώ σε νέο χώρο στο Κολωνάκι θα βρεθεί και ο Διονύσης Σχοινάς.

Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα τους βρίσκονται ο Γιώργος Μαζωνάκης με τον Γιώργο Λιβάνη («Κέντρο Αθηνών»), ενώ στον «Βοτανικό» ενώνουν τις δυνάμεις τους ο Σταμάτης Γονίδης με τον Νίκο Μακρόπουλο.

Τέλος, ο Νίκος Βέρτης έχει ήδη προχωρήσει σε παράταση των εμφανίσεών του στο YTON.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ