Από την προηγούμενη σεζόν όλοι περίμεναν να δουν μαζί στη σκηνή του Estate την Καίτη Γαρμπή και τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά. Τελικά η πανδημία ματαίωσε τα σχέδιά τους και έτσι όλοι περίμεναν ότι θα τους δούμε την καλλιτεχνική τους σύμπραξη αυτόν τον χειμώνα.

H Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά on stage (NDP)

Οι δύο καλλιτέχνες μάλιστα που είχαν συμφωνήσει με τον ιδιοκτήτη του club από το 2020- λέγεται ότι είχαν εισπράξει μάλιστα και προκαταβολές- γνώριζαν ότι, κορονοϊού επιτρέποντος, θα έκαναν πρεμιέρα στο Estate μέσα στο φθινόπωρο. «Και η Καίτη αλλά και ο Διονύσης ανυπομονούσαν να τραγουδήσουν ξανά μπροστά στο κοινό τους» μας λέει άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον. «Η χημεία τους είχε φανεί και από τα live που έκαναν τα βράδια μέσα από το σπίτι τους στο Instagram την περίοδο της πρώτης καραντίνας».

Ειδικά η Καίτη σημείωνε μεγάλη επιτυχία στα ραδιόφωνα με την επανακυκλοφορία της παλιότερης επιτυχίας της «Κιβωτός» σε ντουέτο με τον φίλο της, Αντώνη Ρέμο, ενώ ο Διονύσης είχε κυκλοφορήσει τον Ιούνιο τη δική του- dance- επιτυχία με τίτλο «Πώς θες να σ’ αγαπάω». «Είχαν ετοιμάσει ένα άκρως ξεσηκωτικό πρόγραμμα για το κοινό τους, το οποίο δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθεί, τουλάχιστον στον συγκεκριμένο χώρο» αναφέρει η ίδια πηγή.

Ποιος όμως θα πάρει τη θέση τους; Οι πληροφοφίες μας αναφέρουν ότι ο καλλιτέχνης που έχει ήδη δώσει τα χέρια με την επιχείρηση του Estate είναι ο Δήμος Αναστασιάδης, ο οποίος πλέον κινείται σε πιο…. εμπορικά μονοπάτια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η καλοκαιρινή του περιοδεία άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ η εμφάνισή του στο Voe της Παραλιακής ήταν sold out, κάτι που συζητήθηκε έντονα στους νυχτερινούς κύκλους.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που πίσω του κρύβεται εδώ και λίγους μήνους, ο δαιμόνιος μάνατζερ, Μάριος Παπαδάτος (και ο μεγαλύτερος έρωτας της Καίτης Γαρμπή πριν γνωρίσει τον άντρα της ζωής της, Διονύση Σχοινά!). Πρόκειται ουσιαστικά για τον άνθρωπο που απογείωσε την καριέρα του Γιώργου Σαμπάνη πριν από μία δεκαετία ακριβώς.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Δήμος θα πλαισιώνεται από μια ομάδα νέων και ταλαντούχων γυναικών, ανάμεσά τους η Ιλένια Ουίλιαμς.

Όσο για την Καίτη Γαρμπή, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι δεν αποκλείεται να κάνει μια σειρά εμφανίσεων στο Estate χωρίς όμως τον Διονύση, ο οποίος ήδη είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με άλλον νυχτερινό χώρο στο Κολωνάκι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ