Ξανά μαζί στη σκηνή βρέθηκαν μετά από αρκετό καιρό ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή και το διασκέδασαν πολύ. Μετά το lockdown και τις κλειστές μουσικές σκηνές, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι δυο ερμηνευτές ήθελαν διακαώς να επιστρέψουν στα live και να έχουν και πάλι την επαφή με το κοινό. Έτσι, η χθεσινή συναυλία στο Κατράκειο τα είχε όλα: χαρά, συγκίνηση, εκπλήξεις και πολλά τραγούδια.

Από το κοινό, φυσικά, δεν έλειπε και ο γιος τους, Δημήτρης που φαίνεται πως ακολουθεί σιγά σιγά τα μουσικά βήματα των γονιών του. Ο Δημήτρης Σχοινάς, μάλιστα, μετά το περιβόητο «Δεν μεγαλώνω» που τραγουδούσε με τον μπαμπά του, Διονύση Σχοινά (και πολλοί αγαπάμε ακόμη και σήμερα να το ακούμε ξανά και ξανά), κυκλοφόρησε το πρώτο του single με τίτλο «Oλα Μαζί» από την Panik Records.

Κατάμεστο το Κατράκειο Θέατρο.
Εντυπωσιακή στα φλοράλ η Καίτη Γαρμπή.
Το μήνυμα του Διονύση Σχοινά στο κοινό.

Ο Δημήτρης Σχοινάς, λοιπόν, βρέθηκε αρχικά στα παρασκήνια με τη μητέρα του -πόζαραν αγκαλιά- και έπειτα κλήθηκε να ανέβει στη σκηνή για να τραγουδήσει μαζί με τους γονείς του στο κατάμεστο Κατράκειο Θέατρο. Με τον πατέρα του να τον συνοδεύει στην κιθάρα, ο Δημήτρης πήρε το μικρόφωνο και έκανε για μια ακόμη φορά περήφανους τους γονείς του.

Καίτη Γαρμπή και Δημήτρης Σχοινάς στα παρασκήνια.
Δημήτρης Σχοινάς
Πατέρας και γιος on stage.

Αυτή δεν ήταν όμως και η μοναδική δυνατή στιγμή της βραδιάς, μιας και η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι και τρυφεροί ο ένας με τον άλλον on stage. Τη στιγμή μάλιστα, που η Καίτη Γαρμπή θέλησε να φτιάξει τα μαλλιά του Διονύση της, έκανε το κοινό να χειροκροτεί έντονα. Το ίδιο κι όταν τραγούδησαν μαζί on stage τα αγαπημένα τους κομμάτια.

Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς στη σκηνή.
Η τρυφερή κίνηση της Καίτης Γαρμπή.
Η στιγμή που ξάφνιασε το κοινό.
Μαζί στη σκηνή ο Διονύσης Σχοινάς με την Καίτη Γαρμπή και τον γιο τους, Δημήτρη.
Η αγκαλιά του Διονύση στον γιο του.
Το τρυφερό φιλί της Καίτης στον γιο της.
Η Καίτη Γαρμπή με τον CEO της Panik Rekords, Γιώργο Αρσενάκο.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ