Στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας The Bricklayer βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό η Νίνα Ντόμπρεβ. H διάσημη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του Vampire Diaries, έχει λατρέψει τη χώρα μας και συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση. Η Νίνα Ντόμπρεβ έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη νέα της ταινία στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά, η Νίνα Ντόμπρεβ βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα για επαγγελματικούς λόγους, αλλά έκανε ένα διάλειμμα και μια μίνι απόδραση με τον αγαπημένο της, Σον Γουάιτ στη Σαντορίνη. Το ζευγάρι χαλάρωσε και έκανε τις βουτιές του και τις βόλτες του στο νησί, αλλά τώρα η ηθοποιός επέστρεψε στη βάση της.

Η 33χρονη σταρ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει τα γυρίσματα και συνεχίζει να κάνει την καλύτερη διαφήμιση στη χώρα μας.

Το απόγευμα του Σαββάτου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης, την οποία συνόδευσε με την παρακάτω λεζάντα: «Το να γυρίζεις ταινία στην Ευρώπη δεν είναι καθόλου άσχημο».

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Νίνα Ντόμπρεβ στη Θεσσαλονίκη:

Η ταινία «The Bricklayer» βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Νόα Μπόιντ που έχει ως κεντρικό τόπο το Βερολίνο, οπότε οι υπεύθυνοι της παραγωγής μετασκεύασαν το σενάριο, ώστε να εξελίσσεται στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία, παρουσιάζοντας την περιοχή ως κινηματογραφικό προορισμό στην παγκόσμια οπτικοακουστική αγορά. Φόντο του κατασκοπευτικού αυτού θρίλερ θα αποτελέσουν μεταξύ άλλων η Πλατεία Αριστοτέλους, η Πλατεία Εμπορίου, το Καπάνι, τα στενά και τα τείχη της Άνω Πόλης, όπως επίσης οι εγκαταστάσεις του Αεροδρομίου και του Μετρό, με την Νίνα Ντόμπρεβ και τον Άαρον Έκχαρτ να έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ