Η Νίνα Ντόμπρεβ βρίσκεται τι τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας ταινίας δράσης The Bricklayer της Millennium Media σε συνεργασία με τα Nu Boyana Film Studios Hellenic. Πρόκειται για την τρίτη ταινία της εταιρείας παραγωγής, μετά τις The Enforcer (Barracuda) και The Expendables 4, που γυρίζεται στη Θεσσαλονίκη, και μάλιστα η πλοκή της θα εξελίσσεται στην πόλη.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Καναδή ηθοποιός και μοντέλο Νίνα Ντόμπρεβ, που έγινε γνωστή  από την σειρά The Vampire Diaries, ο 54χρονος σταρ Άαρον Έκχαρτ των: The Dark Knight, Erin Brockovich και ο Olympus Has Fallen.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Νόουα Μπόιντ που έχει ως κεντρικό τόπο το Βερολίνο, οπότε οι υπεύθυνοι της παραγωγής μετασκεύασαν το σενάριο, ώστε να εξελίσσεται στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία.

Η Νίνα Ντόμπρεβ αυτή τη φορά βρέθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα παρέα με τον σύντροφό της, Σον Γουάιτ. Ντυμένoι casual απόλαυσαν τον ήλιο, ενώ η ηθοποιός δεν παρέλειψε να βγάλει και μερικές φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέφθηκαν.

Η σχέση της Νίνα Ντομπέρβ και του Σον Γουάιτ ξεκίνησε στην καραντίνα και βρίσκονται μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια των βραβείων το 2012 και μόλις το 2019 δημοσιοποιήσαν τη σχέση τους και επίσημα.

Στις 18 Απριλίου 2020 και μετά από μήνες, το ζευγάρι έγινε επίσημο και στο Instagram μέσα από μια σειρά φωτογραφιών που έδειχναν την Ντόμπρεβ να κουρεύει τη Γουάιτ στην καραντίνα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, ενημερώνουν τακτικά τους θαυμαστές τους με γλυκά αφιερώματα στο Instagram, ειδικά όταν επρόκειτο για το ταξίδι του Γουάιτ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022. Η Ντόμπρεβ αποδείχθηκε η μεγαλύτερη θαυμάστριά του σνόουμπορντ κατά τη διάρκεια της τελικής του διαδρομής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

The Bricklayer – H υπόθεση της ταινίας

Στο The Bricklayer κάποιος εκβιάζει τη CIA δολοφονώντας ξένους δημοσιογράφους, κάνοντάς το να μοιάζει ότι η Υπηρεσία είναι υπεύθυνη. Καθώς ο κόσμος αρχίζει να ενώνεται προς τις ΗΠΑ, η CIA ανακαλεί τον κορυφαίο – αλλά και επαναστάτη – πράκτορά της, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει το περιπετειώδες παρελθόν του, καθώς αποκαλύπτει παράλληλα μια διεθνή συνωμοσία.

Το σενάριο υπογράφουν οι Hanna Weg (Septembers of Shiraz) και Matt Johnson (Into the Blue). Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Renny Harlin, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων και τις ταινίες Die Hard 2, Cliffhanger και Long Kiss Goodnight. 

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ