Ο ράπερ Bo πρωταγωνιστεί στην επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες καθώς βρισκόταν σε σχέση με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα πριν εκείνη μπει στο Survivor All Star και έρθει όπως έχουν δείξει τα πλάνα κοντά με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Μάλιστα ο Bo σε συνέντευξή του μίλησε σε παρελθοντικό χρόνο για τη σχέση αυτή, ενώ επισήμανε ότι με τον Μάριο ήταν φίλοι και του είχε πει να προσέχει το κορίτσι του. Τα πλάνα που προβλήθηκαν στο Survivor All Star με Καρολίνα και Μάριο, ο Βο τα παρακολούθησε μαζί με δυο φίλους του, τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τον Γιώργο Κατσινόπουλο. Αμέσως μετά η παρέα αποφάσισε να διασκεδάσει και έτσι επισκέφτηκε το ΥΤΟΝ όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Νίκος Βέρτης αφιέρωσε στον Bo το τραγούδι του «Φεύγω» κάνοντάς του «κερατάκια» από τη σκηνή.

«Ήρθε το τέλος για μας τους δυο, την προδοσία δε συγχωρώ». Στίχους όλο νόημα τραγουδούσε ενώ έκανε «κερατάκια» με τα χέρια του ο Νίκος Βέρτης απευθυνόμενος στον Bo.

Ο Bo, ο Νίκος Βέρτης και ο Στέφανος Κωνσταντίδης σε φωτογραφία τους από τη βραδιά.

«Ο Νίκος είναι πάρα πολύ προσεκτικός. Δεν έγινε τυχαία. Πριν ήμασταν στο καμαρίνι. Ο Bo μίλησε με πολύ αυτοσαρκασμό γέλασε με τον Νίκο. Σε συνέχεια της κουβέντας αυτή το έκανε αυτό», εξήγησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης που ήταν στην παρέα εκείνο το βράδυ για τα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ