Όπως έχει γίνει γνωστό ο Μπο με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα διατηρούσαν δεσμό πριν από το Survivor All Star, ωστόσο η παίκτρια των μαχητών φαίνεται πως έχει έρθει πολύ κοντά με τον Μάριο Πρίαμο στον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα η κάμερα τους τσάκωσε σε τρυφερά τετ α τετ σε μια καλύβα στη μέση της ζούγκλας. Ο Γιώργος Λιανός στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού τους ενημέρωσε πως έχουν παραβιάσει τους κανόνες, με το να συναντηθούν στη ζούγκλα, ενώ οι ίδιοι τοποθετήθηκαν σχετικά.

«Έγινε αυτό, βρεθήκαμε με τον Μάριο κάπου στα όρια των δύο καλυβιών αλλά δεν έχω να απολογηθώ για κάτι παραπάνω. Αλλά, ναι, συνέβη. Με τον Μάριο έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας με τον άλλο και απλώς είχαμε βρεθεί στην παραλία σε μια μέρα που δεν είχαμε παιχνίδι και ήταν μέρα ξεκούρασης.

Δεν έχει γίνει άλλες φορές» τόνισε, αρχικά, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα ενώ ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δήλωσε πως «εάν φύγω από την καλύβα μου σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και μπω στη ζούγκλα είτε για να ψάξω καρύδες είτε αν πετύχω κάποιον, δεν μου λέει κάτι και δεν το θεωρώ ότι ήταν μια παράβαση. Δεν έφυγα ούτε να πάω σε κανένα χωριό ούτε να πάω σε καμιά πόλη ούτε να πάρα φαγητό. Με την Καρολίνα έχω έρθει πιο κοντά μαζί της. Τα άλλα τα παιδιά είναι φίλοι μου και δεν χρειάζεται να έρθω και με όλους κοντά. Δεν θα φύγουμε από δω και θα έχω άλλους σαράντα καινούργιους φίλους».

Ο Μπο επέλεξε να παρακολουθήσει το Survivor All Star μαζί με δυο φίλους του, τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τον Γιώργο Κατσινόπουλο, ενώ σχετικά αποσπάσματα από το βράδυ τους δημοσιεύτηκαν στα social media. Αμέσως μετά η παρέα αποφάσισε να διασκεδάσει και έτσι επισκέφτηκε το ΥΤΟΝ όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σαββατο ο Μπο βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» και μίλησε ανοιχτά για τα όσα συμβαίνουν με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο λέγοντας: «Συμβαίνουν αυτά. Απλά συμβαίνουν μπροστά σε όλη την Ελλάδα. Δεν είναι ωραίο, είναι άσχημο, είναι κάτι που σε στενοχωρεί, γιατί είναι και πολύ γρήγορα. Ξαφνικά μέσα σε 10 μέρες αλλάζουν όλα. Εκεί που κάναμε πριν μια εβδομάδα προσπάθεια να βοηθήσουμε τον άνθρωπό μας και ξαφνικά, βλέπεις αυτό το πράγμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ