Ο Νίκος Συρίγος μίλησε στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και στον Τάσο Ιορδανίδη για τις δύο κόρες του αλλά και τον τρόπο που διαχειρίστηκε με την πρώην σύζυγό του το διαζύγιο τους.

Αναφέρθηκε επίσης μεταξύ άλλων και στο πρόβλημα υγείας της μητέρας του, η οποία είναι καθηλωμένη σε καροτσάκι τα τελευταία 13 χρόνια.

«Η Εύα δεν είναι βιολογικό μου παιδί»

Ο Νίκος Συρίγος αναφέρθηκε στις κόρες του, αποκαλύπτωντας πως η Εύα, που σήμερα είναι 22 χρονών δεν είναι βιολογικό του παιδί, τη μεγάλωσε όμως σαν να είναι, αφού την ξέρει από τότε που ήταν ενός έτους.

Εξηγώντας πώς μπήκε στη ζωή της Εύας και πώς ήρθε αργότερα η Έλενα, ο δημοσιογράφος εξήγησε πως βγήκε και το «Νούκι» όπως τον φώναζε η Εύα όταν ήταν μικρή.

«Η μητέρα μου διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2000»

Ο Νίκος Συρίγος αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας της μητέρας του. «Η μητέρα μου διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2000. Δηλαδή η νέα χιλιετία ξεκίνησε για εμάς με τη χειρότερη είδηση που θα μπορούσαμε να έχουμε. Θυμάμαι πως έκανε γενική στο σπίτι 3 φορές την εβδομάδα, ενώ τα τελευταία 13 χρόνια είναι καθηλωμένη σε αμαξίδιο», είπε ο δημοσιογράφος.

Δεν παρέλειψε φυσικά να αναφερθεί στον πατέρα του ο οποίος ήταν ναυτικός, και παράτησε τα καράβια όταν ήρθε στη ζωή ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ