Ο γνωστός δημοσιογράφος, blogger, στιχουργός, πατέρας, γιος και μέλος της τηλεοπτικής παρέας της Σίσσυς Χρηστίδου στο «Χαμογέλα και πάλι!» Νίκος Συρίγος, φωτογραφίζεται για το ΟΚ! και μιλά με πάθος αλλά και διακριτικότητα όπου επιλέγει, για τους έρωτές του: τις λέξεις, τα τραγούδια, τη θάλασσα, τον αθλητισμό, τις κόρες του και πρώτη φορά για τη σύντροφό του Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη, είχες πει ότι η πρώην σύζυγός σου ήταν η μοναδική γυναίκα που σε άφησε.

Ναι, στα μαθητικά μας χρόνια. Όμως αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει.

Έχετε μια κόρη, την Έλενα, και μαζί σας μεγάλωσε και η Εύα, που την είχε αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο στην Ολλανδία.

Εγώ γεννήθηκα πατέρας. Η Εύα ήταν ένα μωράκι 13 μηνών όταν ήρθε στα χέρια μου και ένιωσα πολύ τυχερός που έγινα μπαμπάς ξαφνικά, με όλα τα μαθήματα και τις δυσκολίες που έχει ένα τέτοιο εγχείρημα. Είμαι τρελός με τα παιδιά. Θα ήθελα να είμαι πολύτεκνος, θα ήθελα διαρκώς να υπάρχουν παιδιά γύρω μου. Ευτύχησα να γίνω σε πολύ μικρή ηλικία μπαμπάς γιατί πήρα στα χέρια μου την Εύα και μετά ήρθε και η Έλενα. Τα παιδιά με κάνουν ευτυχισμένο. Σκέψου ότι είχε περάσει από το μυαλό μου να γίνω νηπιαγωγός.

Δεν δυσκολεύτηκες με το διαζύγιό σου;

Τώρα που το σκέφτομαι μετά από καιρό, νομίζω ότι η ζωή όλων μας είναι καλύτερη. Όταν κάτι δεν πάει, το σταματάς. Τα κορίτσια μένουν με τη μαμά τους –η μικρή θα κλείσει τα 15 στις 18 Δεκεμβρίου– και όπως συμβαίνει με όλους τους χωρισμένους μπαμπάδες, κάποιες μέρες είναι με μένα.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ