Ο Νίκος Μουτσινάς και η Ντορέττα Παπαδημητρίου επέλεξαν να πάνε μαζί διακοπές στο Λονδίνο και να περάσουν λίγες στιγμές ξεκούρασης μακριά από τα επαγγελματικά καθήκοντα.

Οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι και τους έχουμε δει να συνεργάζονται και επαγγελματικά. Την παρούσα περίοδο, ο Νίκος Μουτσινάς απέχει από την τηλεόραση και όπως έχουμε δει μέσα από τις αναρτήσεις του στο Instagram, απολαμβάνει τις διακοπές στο εξωτερικό.

Πρόσφατα, είχε επισκεφθεί το Περού μετά το Τορόντο όπου βρέθηκε για να παρουσιάσει τα βραβεία GIFFT. Λίμα, Ίκα, Νησιά Μπαλέστας, Παράκας, Νάσκα, Αρεκίπα ήταν μερικά από τα μέρη που επισκέφτηκε ο Νίκος Μουτσινάς στο ταξίδι του στο Περού σταματώντας σε τουριστικά σημεία ενδιαφέροντος και ξεναγώντας μας στα ιδιαίτερα ξενοδοχεία που έμεινε. 

Αυτή τη φορά, επέλεξε να πάει μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Λονδίνο και πέρα από τα δημοφιλή αξιοθέατα που είδαν, επισκέφθηκαν και το θέατρο για να παρακολουθήσουν μια παράσταση. Ωστόσο, μαζί τους, όπως είδαμε ήταν και ο Θέμης Γεωργαντάς.

Επιπλέον, οι καλοί φίλοι επισκέφθηκαν και διάφορα μαγαζιά για φαγητό αλλά και για καφέ.

Διαβάστε επίσης: Νίκος Μουτσινάς: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με έναν βραδύποδα στον Αμαζόνιο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ